محسن دهقان آزاد امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ساوجبلاغ اظهار کرد: در شیوه و آداب غذایی مردم ایران نان جایگاه ویژهای دارد و اهمیت آن به اندازهای بوده که نان در فرهنگ ایرانی از جایگاه بالایی برخوردار شده است.
وی افزود: به همین دلیل طرح هدفمندی یارانهها در حوزه آرد و نان تدوین و اجرا شد که چند هدف مهم را پیگیری میکرد و از آن جمله میتوان به افزایش کیفیت نان، کاهش هدررفت آرد و نان، کنترل قاچاق آرد و بالاخره افزایش رضایتمندی مردم اشاره کرد.
این مسئول تصریح کرد: پیش از اجرای این طرح از یکسو با قاچاق آرد روبهرو بودیم و از سوی دیگر به دلیل پرداخت یارانه کلان آرد، مردم توجه زیادی به اهمیت این محصول ارزشمند نداشته و دورریز و هدررفت زیاد آرد و نان را شاهد بودیم.
دهقان آزاد ادامه داد: گام نخست هدفمندی که جلوگیری از افزایش ضایعات نان و همچنین قاچاق آرد بود، محقق شده و امروز تنها در شهرستان ساوجبلاغ شاهد کاهش 30 درصدی دورریز و هدر رفتن آرد و نان نسبت به پیش از اجرای قانون هدفمندی یارانهها هستیم.
وی ادامه داد: گام بعدی مربوط به افزایش کیفیت نان است که این مهم نیز تا حدودی محقق شده و رضایت مردم از کیفیت نانهای تولیدی در ساوجبلاغ نشان دهنده این امر است.
معاون برنامهریزی فرمانداری ساوجبلاغ اضافه کرد: البته تا رسیدن به نقطه مطلوب باید تلاش بیشتری صورت گیرد، به همین دلیل در فصل پاییز امسال نظارت بر عملکرد نانواییها و کیفیت نان تولیدی در این شهرستان افزایش مییابد.
*8 هزار بازدید از نانواییهای ساوجبلاغ
دهقان آزاد گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون حدود 8 هزار بازدید از نانواییها و نانهای تولید شده در شهرستان ساوجبلاغ از سوی دستگاههای مرتبط صورت گرفته و گزارشهای لازم تهیه شده است.
وی در پایان گفت: با توجه به اهمیت تولید نانهای با کیفیت در قالب اجرای طرح هدفمندی یارانهها، این بازدیدها و نظارتها در شش ماه دوم سال افزایش خواهند یافت.
انتهای پیام/2302/ز30/آ3004