اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس شعبه هشتم دادسرای کرمان عنوان کرد

ارجاع پرونده‌های طلاق به مراکز مشاوره

رئیس شعبه هشتم حقوقی دادسرای عمومی و انقلاب کرمان گفت: برای کاهش ورودی پرونده‌های خانواده به محاکم قضایی لازم است که طرح ارجاع این پرونده‌ها به مراکز مشاوره با جدیت بیشتری دنبال شود.

ارجاع پرونده‌های طلاق به مراکز مشاوره

محمود محمدی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در کرمان اظهار داشت: اعتیاد و بیکاری به عنوان دو عامل مهم و تاثیرگذار در بروز اختلافات خانوادگی و نیز طلاق زوج‌ها به شمار می‌رود.

وی افزود: مسایل اقتصادی و جنسی از دیگر موارد بروز اختلاف در بین زوج‌ها به شمار می‌رود و در این رابطه مسایل اقتصادی نقش بیشتری را به خود اختصاص داده‌اند.

رئیس شعبه هشتم حقوقی دادسرای عمومی و انقلاب کرمان بیان داشت: دخالت‌های والدین در برخی موارد به طور کامل عامل جدایی زوج‌ها بوده و در مواردی هم مشاهده شده که زوج‌ها با یکدیگر مشکلی نداشته و حاضر به ادامه زندگی خود هستند، اما خانواده‌ها اجازه این کار را به آنها نمی‌دهند.

محمدی بیشترین آمار ورودی پرونده‌ها به شعبه هشتم حقوقی و سایر شعب دادگستری را مربوط به طلاق ذکر کرد و ابراز داشت: میزان ورودی این پرونده‌ها نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.

این مقام قضایی نداشتن شناخت کافی از یکدیگر قبل از ازدواج را از دیگر موارد بروز اختلاف در بین زوج‌های جوان به ویژه در سال‌های ابتدایی زندگی مشترک ذکر کرد و افزود: با ارایه آموزش‌های لازم به افراد قبل از ازدواج می‌توان آنها را از نظر فکری برای یک زندگی مناسب همراه با پذیرش تمام تفاوت‌ها آماده کرد.

محمدی تصریح کرد: زوج‌ها برای داشتن یک زندگی سالم و پرنشاط باید تفاوت‌ها، توانایی‌ها و رفتارهای خوب و بد یکدیگر را شناخته و با همفکری، تعامل و صبر در راستای رفع مشکلات احتمالی اقدام کنند.

وی بیان کرد: خانواده‌ها در هنگام ازدواج فرزند خود باید با دقت ویژه‌ای به بررسی مسایل مربوطه بپردازند تا از بروز مشکلات احتمالی بعدی برای هر یک از طرف‌ها جلوگیری شود.

محمدی مشاوره قبل از ازدواج را بسیار مهم و ضروری توصیف کرد و گفت: باید به این امر در جامعه توجه هر چه بیشتری شود و رسانه‌ها نیز باید در اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی به جامعه در رابطه با امر ازدواج و نیازها و ضرورت‌های این امر و نیز وظایف هر یک از زوج‌ها پس از ازدواج گام‌های مؤثرتری بردارند.

وی به دلایل افزایش طلاق‌های توافقی اشاره و تصریح کرد: اعتیاد، نداشتن شناخت کافی از یکدیگر، مشکلات اقتصادی و تفاوت در فرهنگ‌ها از جمله دلایل افزایش طلاق‌های توافقی در جامعه به شمار می‌رود.

رئیس شعبه هشتم حقوقی دادسرای عمومی و انقلاب کرمان عنوان کرد: به منظور کاهش ورودی پرونده‌های خانواده به محاکم قضایی لازم است که طرح ارجاع این پرونده‌ها به مراکز مشاوره با جدیت بیشتری دنبال شود، زیرا این طرح نتایج مثبتی را به دنبال داشته است.

محمدی ابراز داشت: شوراهای حل اختلاف هم در حوزه ایجاد صلح و سازش بین زوج‌ها باید تلاش بیشتری داشته باشند و در پی کسب موفقیت‌های بیشتر در این زمینه باشند، زیرا مزایای حاصل از افزایش استحکام بنیان خانواده‌ها به صورت مستقیم در سالم‌سازی و ارتقای امنیت اجتماعی جامعه مؤثر است.

انتهای پیام/2446/ع30/د1000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول