رسول منصوری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: بر اساس توافق صورت گرفته این شرکت با سازمان آموزش فنی و حرفهای استان، دوره جدید آموزش نانوایان به زودی برگزار میشود.
وی خاطرنشان کرد: این دوره در افزایش سطح آگاهی و مهارت متصدیان و کارگران واحدهای نانوایی تأثیر بسزایی دارد.
مدیر عامل شرکت غله استان زنجان با بیان اینکه تولید نان مرغوب متاثر از رعایت استانداردهای پخت در واحدهای نانوایی است، اضافه کرد: برای اینکه نان باکیفیت در سفره همشهریان قرار گیرد، حضور مستمر و منظم اکیپهای بازرسی برای کنترل و نظارت بر دستورالعملهای بهداشتی، فنی و تعزیری ضروری است.
وی خاطرنشان کرد: تعامل و هماهنگی ارگانهای متولی از جمله فرمانداری، معاونت بازرسی سازمان صنعت و معدن، مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی، شرکت غله و سازمان تعزیرات حکومتی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
رسول منصوری در ادامه با اشاره به خرید 114 هزار تن گندم تا 22 مرداد امسال اشاره کرد و گفت: به حول و قوه الهی در خصوص هدفگذاری خرید و تامین نیاز گندم یکساله شهروندان عزیز به تعهدات خود عمل کردیم.
وی تحقق خودکفایی خرید و ذخیرهسازی گندم استان را مرهون همت کشاورزان و تلاش دستاندرکاران امر عنوان کرد و گفت: مازاد گندم خریداری شده میتواند برای پوشش نیاز مناطق مختلف کشور به سایر استانها نیز صادر شود.
مدیر عامل شرکت غله استان زنجان خاطرنشان کرد: در سالجاری به موازات خرید تضمینی موفق گندم تولیدی استان که بیش از 90 درصد آن از نوع مرغوب است و با تامین و اختلاط گندم مرغوب وارداتی، آرد مورد انتظار نانواییها تولید و توزیع میشود.
انتهای پیام/73005/ب30/ف4004