اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون پیشگیری بهزیستی استان اردبیل:

طرح محب ‌محله‌ای در اردبیل ‌اجرا می‌شود / مدیریت بحران دست ما را بگیرد

معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان اردبیل گفت: طرح محب در اردبیل به صورت محله‌ای و با هدف آماده‌سازی خانواده‌ها برای مقابله با حوادث و بلایای طبیعی اجرا می‌شود.

طرح محب ‌محله‌ای در اردبیل ‌اجرا می‌شود / مدیریت بحران دست ما را بگیرد

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، طاهره رزاق‌پور صبح امروز در نشست با تشکل‌ها و نهادهای غیر‌دولتی فعال در حوزه پیشگیری اظهار داشت: طرح محب در حقیقت طرح حمایت روانی – اجتماعی بعد از رخداد بلایای طبیعی است که ممکن است آسیب‌های جدی به همراه داشته باشد که با مداخلات به موقع روانی و اجتماعی سعی می‌شود با این آسیب‌ها مقابله شود.

وی خاطرنشان کرد: در این طرح که با همکاری تشکل‌های غیر‌دولتی، مراکز سلامت روان محلی، و سازمان‌های مردم نهاد اجرا می‌شود نیروهای آموزش دیده با مراجعه به منازل و سکونت‌گاه‌های مختلف سعی می‌کنند آموزش‌های گروهی و جمعی را برای خانواده‌ها در محلات برقرار کنند تا آنها در مقابله با حوادث مختلف طبیعی و غیر‌طبیعی بتوانند آسیب‌های ناشی از اختلالات روانی و اجتماعی را به حداقل برسانند.

معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان اردبیل یادآور شد: اگر دستگاه‌های ذیربط به ویژه مدیریت بحران استان اعتبار لازم را تامین کند اجرای این طرح در محلات گسترش خواهد یافت و ما قادر خواهیم بود یک پیشگیری واقعی را از وقوع برخی آسیب‌های اجتماعی و روانی به دنبال وقوع حوادث غیر‌مترقبه نظیر زلزله یا بلایای قهری شاهد باشیم.

رزاق‌پور به خدمات ارائه شده در مراکز سلامت روان محلی اشاره کرد و گفت:‌ در این مراکز مشاوره‌های سطح یک به مراجعان ارائه می‌شود اما بعد از تشخیص و ارجاع این مراکز افراد می‌توانند از مشاوره‌های سطح دو و سه که در سایر مراکز ارائه می‌شود استفاده کنند.

این مسئول عنوان کرد:‌ امر پیشگیری متعلق به عموم مردم است و به گروه خاصی تعلق ندارد و در این امر آنچه که ضروری به نظر می‌رسد ارتقای سلامت جسمی و روانی است.

معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان اردبیل بیان داشت:‌ دفتر پیشگیری از معلولیت‌ها در دو محور کاری شامل پیشگیری از معلولیت‌ها و آسیب‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند که در پیشگیری از معلولیت‌ها طرح‌های مختلفی همچون غربالگری شنوایی و بینایی اجرا می‌شود تا جلوی معلولیت‌های احتمالی از همان دوران شیر‌خوارگی گرفته شود.

رزاق‌پور افزود: در همین زمینه آگاه‌سازی عمومی نیز که منجر به کاهش و حتی صفر رسیدن معلولیت‌ها می‌شود مدنظر و مورد هدف‌گذاری است به گونه‌ای که برای زوجین و افراد در معرض تشکیل خانواده این کلاس‌های آموزشی برگزار می‌شود تا زوجین بتوانند مهارت‌های لازم را یاد بگیرند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، وی در پایان سخنان خود با اشاره به فعالیت 47 مرکز مشاوره و پیشگیری از اختلالات ژنتیکی در اردبیل تصریح کرد: مراجعات به این مرکز افزایش یافته به طوری که این افزایش مراجعه نشان می‌دهد که خانواده‌ها به اصالت امر پیشگیری آگاه و مطلع هستند.

انتهای پیام/62004/ش30/پو3002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول