اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون فرماندار بیرجند:

ایران رتبه 87 در استفاده از اینترنت را دارد

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار بیرجند گفت: ایران رتبه 87 در استفاده از اینترنت را دارد.

ایران رتبه 87 در استفاده از اینترنت را دارد

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، سید محمدزمان ابطحی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروزه روش‌های ارتباطی با دیگران از طریق اینترنت افزایش یافته است، اظهار داشت: پست الکترونیک، پیام‌های کوتاه، چت روم‌ها، وب پایگاه‌ها و بازی‌ها از جمله روش‌ها برای گسترش روابط اجتماعی است.

وی از تغییرات ایجاد شده در رابطه فرزندان و والدین با گسترش فضای مجازی خبر داد و افزود: کاهش نقش خانواده به عنوان مرجع، کاهش ارتباط والدین با فرزند، شکاف نسلی به دلیل رشد تکنولوژی و از بین رفتن حریم فرزندان و والدین را از آثار گسترش فضای مجازی دانست.

گسترش فضای مجازی سبب تغییر در حوزه دینی است

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار بیرجند با اشاره به آثار مخرب فضای مجازی بر ازدواج تصریح کرد: ناپایداری ازدواج‌ها، تغییر الگوی همسرگزینی و بالا رفتن سن ازدواج از این آثار مخرب محسوب می‌شود.

ابطحی با بیان اینکه گسترش فضای مجازی سبب تغییراتی در حوزه دینی شده، متذکر شد: کاهش آموزه‌های دینی در خانواده، دوری خانواده از شریعت و کم رنگ شدن حریم‌های دینی در روابط خانوادگی از جمله این تغییرات است.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت فضای مجازی در توسعه جوامع، در جامعه ما نیز در سال‌های اخیر به فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات توجه زیادی شده است.

ایران رتبه 87 در استفاده از اینترنت را دارد

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار بیرجند با بیان اینکه کشور ما از نظر بهره‌مندی از اینترنت در بین کشورهای جهان رتبه 87 را دارا است، اذعان داشت: بر اساس طبقه‌بندی اتحادیه جهانی مخابرات، ایران جزء کشورهای متوسط به شمار می‌رود.

ابطحی 35 درصد از استفاده‌کنندگان اینترنت را جوانان برشمرد و یادآور شد: شبکه‌های دوست‌یابی در کشور ما به سرعت در بین جوانان ایرانی محبوب شده است.

وی اضافه کرد: ایرانی‌ها رتبه سوم در استفاده از شبکه‌های دوست‌یابی را کسب کرده‌اند.

بروز آسیب‌های نوظهور سبب ایجاد آسیب‌های اجتماعی است

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار بیرجند با بیان اینکه بروز آسیب‌های نوظهور می‌تواند زمینه‌ساز نوع جدیدی از آسیب‌های اجتماعی و روانی باشد، گفت: در این راستا برنامه‌ریزی برای شناسایی، پیشگیری و کاهش آسیب‌های نوظهور لازم و ضروری است.

ابطحی آسیب‌های نوظهور را آسیب‌های مرتبط با فناوری‌های جدید دانست و اذعان داشت: آسیب‌های ناشی از استفاده از ماهواره، بازی‌های رایانه‌ای، تلفن همراه و اینترنت می‌توانند در این مجموعه قرار گیرند.

انتهای پیام/69010/ن30/د1000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول