اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیر عامل آبفار کهگیلویه و بویراحمد:

930 روستا تحت پوشش آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد است

مدیر عامل آبفار کهگیلویه و بویراحمد گفت: از مجموع یک هزار و 676 روستای استان 930 روستا تحت پوشش آب و فاضلاب روستایی این استان قرار گرفته‌اند.

930 روستا تحت پوشش آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد است

سجاد رستگار امروز در گفت‌‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج به خدمات ارائه شده شرکت آب و فاضلاب استان به جامعه هدف خود پرداخت و گفت: به برکت استقرار نظام جمهوری اسلامی از مجموع یک هزار و 676 روستای استان یک هزار و 487 روستای آن دارای آب بوده که از این تعداد 930 روستای آن تحت پوشش آب و فاضلاب روستایی استان است.

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد، میانگین بارندگی در دنیا را 800 میلی‌متر، آسیا را 500 میلی‌متر و ایران را 235 میلی‌متر عنوان کرد و گفت: هدر روی آب در دنیا بین 9 تا 12 درصد است که در ایران این میزان بین 28 تا 30 درصد بوده و در کهگیلویه و بویراحمد هدرروی آب بالای 30 درصد گزارش شده است.

وی، در ادامه تصریح کرد: با توجه به این‌که  هدر روی آب در کهگیلویه و بویراحمد به نسبت کشوری بیشتر بوده از این رو باید فرهنگ صحیح مصرف آب در استان نهادینه شود و جلوی انشعابات غیر مجاز گرفته شود تا میزان هدر روی به حداقل برسد.

90 درصد هدرروی آب کهگیلویه و بویراحمد ناشی از شکستگی‌ها است

رستگار، 90 درصد هدر روی‌های آب در کهگیلویه و بویراحمد را ناشی از شکستگی‌ها عنوان کرد و بیان داشت: با وجود این‌که میزان هدر روی در سطح شهرها و روستاهای استان زیاد است اما در بخش فرهنگی مصرف بهینه آب اقدام رضایت‌بخشی تاکنون صورت نگرفته است.

این مسئول امور آبرسانی در کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: هدر روی آب در روستاهای استان 50 درصد و در شهرها 30 درصد گزارش شده که با مشارکت مردم می‌توان از انشعاب غیر مجاز جلوگیری و با نهادینه کردن مصرف بهینه میزان هدرروی در استان را کاهش داد.

وی، در بخشی دیگر از سخنان خود به دیگر خدمات ارائه شده توسط آبفار استان به روستائیان اشاره کرد و گفت: به منظور رعایت اصل بهداشت و جلوگیری از آلودگی‌ها به منابع و مخازن آب روستائیان به صورت روتین و در طی برنامه‌ای مشخص کلر به مخازن اضافه می‌کنند.

مدیر عامل آبفار کهگیلویه و بویراحمد، تعداد دستگاه‌های کلرزنی بر منابع آبی روستائیان را 86 دستگاه عنوان کرد و ادامه داد: نصب دستگاه کلرزنی به منظور جلوگیری از آلودگی میکروبی در منابع آب بوده که تاکنون فعالیت‌های خوب و ارزنده‌ای در این خصوص ارائه شده است.

انتهای پیام/82011/ذ30/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول