رسول منصوری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: یکی از مهمترین اهداف شرکت غله استان زنجان پخت آرد با کیفیت توسط نانواها و تحویل آن به مردم استان است.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه با همکاری صورت گرفته این هدف شرکت غله استان عملیاتی شده است، اضافه کرد: بر اساس بررسیهای انجام شده توسط مرکز پژوهشهای غلات کشور که اخیراً صورت گرفته است، نان استان زنجان بالاترین رتبه را از نظر کیفی کسب کرده است.
مدیر عامل شرکت غله استان زنجان ادامه داد: کسب بالاترین رتبه کیفیت نان در زنجان در زمینه انواع نانهای لواش، بربری و تافتون بوده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین نان استان در زمینه نان سنگک رتبه دوم را کسب کرده است.
منصوری در ادامه با اشاره به بررسی و آنالیز ماهیانه نانهای کشور در مرکز پژوهشهای غلات، گفت: در ماه گذشته نیز نمره کیفی نانهای تولیدی در استان زنجان بالاتر از سایر استانهای کشور بوده است.
وی ارتقای کیفیت نان استان را متاثر از نظارت و بازرسی نهادهای ذیربط ، آموزش و آگاهی دادن نانوایان و تامین گندم مناسب برای اختلاط با سایر گندمها و به تبع آن استحصال آرد مناسب قلمداد کرده و از تلاش نانوایان و رعایت استانداردهای پخت توسط متصدیان محترم واحدهای خبازی استان تشکر کرد.
انتهای پیام/73005/ع20/ف4004