عبدالناصر رئیسی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قصرقند اظهار داشت: باغداران قصرقند کار برداشت انبه نارس را از 150 هکتار از باغهای بارور این منطقه آغاز کردند.
وی افزود: برداشت این محصول از اواخر اردیبهشت ماه آغاز و تا پایان تیرماه ادامه دارد و پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت، دو هزار و 250 تن انبه از باغات این شهرستان برداشت شود.
رئیس مرکز کشاورزی شهرستان قصرقند بیان کرد: انبههای معروف این شهرستان عبارتند از اصلاح شده پاکستانی، محلی، چوسا، بیگم، پالی، لیلوم، فجری و هزاری که علاوه بر مصرف داخلی به استانهای همجوار مانند کرمان و هرمزگان نیز صادر میشود.
رئیسی بیان کرد: دختران و زنان هنرمند این شهرستان به وسیله انبه نارس محلی، اقدام به تولید انواع ترشی میکنند که طعم بسیار لذیذ دارد و در تهیه آن بهداشت کاملاً رعایت میشود.
وی گفت: در منطقه بلوچستان ترشی «انبه قصرقندی» نامی آشنا است به طوری که به عنوان سوغات به شهرهای مختلف استان سیستان و بلوچستان و حتی کشورهای حوزه خلیج فارس فرستاده میشود.
رئیس مرکز کشاورزی قصرقند ادامه داد: معروفترین ترشیهای این شهرستان چتنی پاکستانی، هرام نوع قدیم و هرام آناناسی است که طرفداران بسیاری در منطقه دارد.
رئیسی تصریح کرد: بیشتر زنان روستایی این شهرستان در قالب مشاغل خانگی به تهیه ترشی انبه میپردازند که در صورت راهاندازی کارگاههای تولیدی و ایجاد صنایع کوچک تبدیلی باعث اشتغالزایی در منطقه میشود.
وی گفت: در شهرستان قصرقند 200 نفر به صورت مستقیم و 1000 نفر به طور غیرمستقیم به کار برداشت انبه مشغول هستند که پس از برداشت علاوه بر مصرف داخلی به شهرهای مختلف استان و بازارهای مصرف استانهای همجوار نیز صادر میشود.
رئیس مرکز کشاورزی قصرقند افزود: سطح باغات انبه شهرستان قصرقند 200 هکتار است که از این میزان 150 هکتار بارور و 50 هکتار غیر بارور است.
انتهای پیام/75002/غ30/ث3001