به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی هرمزگان، مدیر باغبانی این سازمان با بیان این خبر اظهار داشت: میزان سطح زیر کشت انبه در اسنان دو هزار و 778 هکتار است که از این سطوح پیشبینی میشود که 19 هزار و 400 تن محصول انبه برداشت میشود.
امیر حمزه بهاری افزود: بیشترین سطح زیر کشت این محصول به شهرستان میناب با یکهزار و 653 هکتار با تولید تن 12 هزار و 800 تن و پس از آن شهرستان رودان با 916 هکتار با تولید 5 هزار و 700 تن اختصاص دارد.
وی یادآور شد: فصل برداشت این محصول از اواخر فروردین تا اوایل مرداد ماه است.
برداشت میوه نارس انبه از اواخر فروردین آغاز و میوه نارس برای تهیه ترشی استفاده میشود و میوه رسیده آن از اواخر اردیبهشت آماده برداشت است.
استان هرمزگان در محصول انبه رتبه نخست کشور را داراست. انبه میوه ای گرمسیری بوده که سرشار از ویتامین ها به ویژه A و C بوده و دارای کلسیم، پتاسیم و آهن است و میوه رسیده آنه بسیار آبدار و خوشمزه و دارای طعمی شبیه مخلوطی از هلو و آناناس است.
استان هرمزگان در محصول انبه رتبه نخست کشور را داراست.
انتهای پیام/2310/غ/ژ1001