اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

در 2 هزار و 700 هکتار صورت گرفت

آغاز برداشت محصول انبه در هرمزگان

برداشت محصول انبه نارس در بیش از 2 هزار و 700 هکتار از اراضی باغی استان هرمزگان آغاز شد.

آغاز برداشت محصول انبه در هرمزگان

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی هرمزگان، مدیر باغبانی این سازمان با بیان این خبر اظهار داشت: میزان سطح  زیر کشت انبه در اسنان دو هزار و 778 هکتار است که از این سطوح  پیش‌بینی می‌شود که  19 هزار و 400 تن محصول انبه برداشت می‌شود.

امیر حمزه بهاری افزود: بیشترین سطح زیر کشت این محصول به شهرستان میناب با یک‌هزار و 653 هکتار با تولید تن 12 هزار و 800 تن و پس از آن شهرستان رودان با 916 هکتار  با تولید 5 هزار و 700 تن اختصاص دارد.

وی یادآور شد: فصل برداشت این محصول از اواخر فروردین تا اوایل مرداد ماه است.

برداشت میوه نارس انبه از اواخر فروردین آغاز و میوه نارس برای تهیه ترشی استفاده می‌شود و میوه رسیده آن از اواخر اردیبهشت آماده برداشت است.

استان هرمزگان در محصول انبه رتبه نخست کشور را داراست. انبه میوه ای گرمسیری بوده که سرشار از ویتامین ها  به ویژه A و C  بوده و دارای کلسیم، پتاسیم و آهن است و میوه رسیده آنه بسیار آبدار و خوشمزه و دارای طعمی شبیه مخلوطی از هلو و آناناس است.

استان هرمزگان در محصول انبه رتبه نخست کشور را داراست.

انتهای پیام/2310/غ/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول