به گزارش خبرگزاری فارس از خوی، دوشنبه شب میر سیاوش اسبقی در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان خوی که با حضور اعضای کارگروه تخصصی آرد و نان در محل اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان خوی به ریاست معاون برنامهریزی و امور عمرانی فرماندار شهرستان خوی برگزار شد، اظهار داشت: گندم به عنوان یک محصول استراتژیک دارای اهمیت فوقالعادهای است.
وی با بیان اینکه پخت نان با کیفیت رضایت مردم را به دنبال دارد، تصریح کرد: برای رسیدن به این هدف و ارتقا کیفیت نان، آموزشهای لازم در اداره فنی و حرفهای شهرستان خوی به نانوایان داده میشود.
اسبقی با اشاره به برخورد قانونی با متخلفان در حوزه آرد و نان، خاطرنشان کرد: کاهش کیفیت نان در جامعه در اثر تخلف، سبب نارضایتی اقشار مختلف مردم و به دنبال آن دورریز بیشتر نان و بالا رفتن هزینههاست.
وی بر نظارت و کنترل واحدهای تولید آرد و نان در شهرستان خوی تاکید کرد و گفت: با هر گونه تخلف از جمله عدم رعایت مسائل بهداشتی، کم فروشی و... برخورد میشود.
اسبقی استفاده از کارشناسان و متخصصان در زمینه کشت اصولی گندم را ضروری دانست و اذعان داشت: برای رسیدن به کیفیت بالای نان، باید کیفیت گندم و سپس کیفیت آرد و در نهایت کیفیت نان را ارتقا دهیم.
وی ادامه داد: در این راستا کارخانجات آرد و خبازیها در شهرستان خوی که بر اساس شاخصهای نظارتی عملکرد مطلوبی داشتند، تقدیر شدند.
انتهای پیام/61010/ی20/ظ1004