به گزارش خبرگزاری فارس از شوشتر، احمدعلی معینی پیش از ظهر امروز در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان شوشتر که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: بازار ماهیفروشان شوشتر از نظر بهداشتی در وضعیت مطلوبی قرار نداشت و به این دلیل به همه فروشندههای ماهی اخطاریه داده شد.
*کشتارگاه شوشتر مشکلات زیادی دارد
رئیس اداره دامپزشکی شوشتر تصریح کرد: کشتارگاه شوشتر دارای مشکلات زیادی است که باید در اسرع وقت به آنها رسیدگی شود و در رفع این مشکلات اقدام کرد.
وی با اشاره به اینکه کشتارگاه نیازمند یخچال و سردخانه است، اضافه کرد: در کشتارگاه شوشتر نیازمند سردخانه زیر صفر و بالای صفر هستیم و در این باره باید تلاش کرد تا در اسرع وقت مشکلات در این باره برطرف شود.
وی خاطرنشان کرد: کشتارگاه شوشتر از نظر بهداشتی با شرایط گذشته تفاوتهای زیادی کرده است ولی تا رسیدن به حالت ایدهآل فعالیت زیادی لازم است که شهرداری در این باره همکاری زیادی کرده است.
*حمل بهداشتی گوشت در بازار شوشتر
رئیس اداره دامپزشکی شوشتر در ادامه عنوان کرد: باید در راستای حمل بهداشتی گوشت در بازار شوشتر اقدامی جدی کرد و مقدمات تردد خودروی حمل گوشت فراهم شود.
وی در پایان گفت: شهرداری شوشتر در ماههای گذشته تلاشهای زیادی در راستای ارتقای سطح بهداشت در کشتارگاههای شوشتر کرده است و در همین راستا از زحمات شهردار و مجموعه شهرداری تشکر میکنیم.
انتهای پیام/72006/ع20/گ1003