محسن صادقی در گفتوگو با خبرنگار فارس در یاسوج اظهار داشت: کارشناسان بهداشتی و ناظران شرعی لاشههای دام کشتار شده را پس از نظارت شرعی و بهداشتی ابتدا ممهور به مهر بهداشتی دامپزشکی کرده و سپس بر روی لاشههای فوق برچسب (لیبل) که شامل اطلاعاتی از قبیل مشخصات تولید، تاریخ تولید و انقضاء، مشخصات کشتارگاه و ... است، الصاق و با خودروهای مخصوص حمل روانه بازار مصرف میکنند.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد، اجرایی شدن این طرح را مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: با توجه به نقش مهم و مؤثر کشتارگاهها در تولید گوشت بهداشتی و سالم و همچنین نظر به اهمیت انجام نظارتهای دقیق و کنترل لاشههای تولیدی، امکان ردیابی و برخورد با موارد تخلف در واحدهای عرضه سطح شهر وجود داشته و با لیبلگذاری در عمل برای گوشت شناسنامهای درست شده است که ردیابی دقیق منشأ تولید و تضمین سلامت گوشت را ممکن میسازد.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد در پایان با اشاره به اجرای این طرح از ابتدای اسفندماه از شهروندان خواست به منظور حفظ سلامتی خود و سایر اعضای جامعه از خرید و مصرف هرگونه گوشت فاقد لیبلگذاری و مهر بهداشتی دامپزشکی خودداری و تخلفات بهداشتی را به تلفن 1512 اطلاعرسانی کنند.
انتهای پیام/82009/ذ20/پ3003