به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، به نقل از روابط عمومی فرمانداری اهواز، رضا اسدی اظهار کرد: این سردخانهها ظرفیت نگهداری 8 هزار تن فرآوردههای خام دامی را دارا هستند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از وظایفی که برعهده دامپزشکی است نظارت بر تولید، عرضه و توزیع انواع فرآوردههای دامی است که بر همین اساس فرآوردههای دامی که قسمتهای مختلف تولید و توزیع میشوند تحت نظارت و کنترل شبکههای دامپزشکی از مبداء تا مقصد قرار میگیرند.
رئیس شبکه دامپزشکی اهواز تصریح کرد: تمام فرآوردههای خام دامی باید با خودروهایی حمل شوند که مجهز به دستگاه ثبت دما جهت کنترل دقیق برودت فرآوردهها و کد دامپزشکی باشند.
وی با اشاره به اینکه زنجیره سرمایشی باید در تمام طول مسیر انتقال حفظ شود، عنوان کرد: در مبدا، دستگاه ترموگراف در خودروی حمل فرآورده دامی فعال شده و به محض اینکه محموله وارد مقصد میشود خودرو توسط بازرسان شبکه دامپزشکی فک پلمب شده و آمار دمای در طول مسیر ثبت میشود.
وی در پایان گفت: در صورتی که زنجیره دما در طول مسیر حفظ نشده باشد از توزیع فرآوردههای دامی جلوگیری میشود.
انتهای پیام/ 72001/ع/گ1003