اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

جانشین معاون‌ اجتماعی سازمان بهزیستی:‌

400 پایگاه سلامت اجتماعی در کشور فعال است

خبرگزاری فارس: جانشین معاون‌ اجتماعی سازمان بهزیستی‌ گفت: در حال حاضر 400 پایگاه سلامت اجتماعی در کشور فعال است.

400 پایگاه سلامت اجتماعی در کشور فعال است

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، مسعودی فرید پیش از ظهر امروز در آیین افتتاحیه‌ سومین همایش تخصصی توانمندسازی سازمان‌های مردم‌نهاد سلامت و آسیب‌های اجتماعی در ارگ جدید بم اظهار داشت: یکی از دلایلی که ما را برای راه‌اندازی سمن‌ها ترغیب کرد، ظرفیت‌های بسیار زیاد آنها است که اگر شناسایی و مورد استفاده قرار گیرد ما را در رسیدن به اهداف کمک می‌کند.

وی ابراز داشت: 15 سال است، کار با سمن‌ها را آغاز کرده‌ایم و معتقدیم‌ کار دولت سکان‌داری است و باید به سمت سیاست‌گذاری و کارهای عالیه برویم و کار اجرایی را به سایر بخش‌ها واگذار کنیم.

فرید عنوان کرد: باید تفکر تفویض اختیار و مشارکت دادن دیگر افراد در تصمیم‌گیری همچنان تداوم داشته باشد، توانمندسازی از رویکرد‌های اصلی بهزیستی است.

وی خاطرنشان کرد: در وهله اول باید خودمان توانمند شویم تا دیگران را توانمند کنیم و در سمن‌ها این اتفاق باید بیفتد، باید خود را دائما تقویت کنیم تا فعالیت‌ها را بهتر انجام دهیم.

فرید گفت: جذب منابع محلی، مدیریت نیروهای داوطلب، حمایت‌طلبی، جانشین‌پروری‌ ‌از مواردی است که‌ برای اداره سمن‌ها مورد توجه قرار گرفته و آموزش داده شده است.

فرید با اشاره به فعالیت همیاران سلامت روان سازمان بهزیستی افزود: در حال حاضر 400 پایگاه سلامت اجتماعی در کشور فعال است که همه آنها غیردولتی بوده و توسط سازمان‌های مردم‌نهاد اداره می‌شوند.

وی گفت: با توجه به اینکه همکاری بین بخشی باید در سمن‌ها اتفاق می‌افتاد، انتخابات در استان‌ها برگزار و سازمان مرکزی جمعیت همیاران جوان سلامت شکل گرفت.

جانشین معاون‌ اجتماعی سازمان بهزیستی کشور اظهار داشت: در معاونت امور اجتماعی که بحث دختران فراری، زنان آسیب دیده و کودکان کار و شبه خانواده را به عهده دارد‌، در این زمینه اورژانس اجتماعی شکل گرفته و 200 خودرو خدمات سیار با نیروهای فعال در زمینه رفع مسائل و مشکلات در اورژانس اجتماعی کار می‌کنند.

وی تصریح کرد: تا‌کنون بیش از 80 درصد پایگاه‌های خدمات اجتماعی ما دولتی بوده و از سال گذشته این رویکرد ایجاد شده که استان‌ها می‌توانند این خدمات را به بخش خصوصی و یا سمن‌ها واگذار کنند که وجه ارتقایی داشته و باید افراد آسیب‌دیده محله را شناسایی و به مراجع بزرگ‌تر ارجاع دهند تا کارها انجام شود.

فرید عنوان کرد: در سال جاری برای پایگاه‌های خدمات اجتماعی حدود 3 میلیارد تومان اعتبار در کشور هزینه شده که خیلی کم است و باید دائما افزایش یابد.

وی افزود: برای توانمندسازی سمن‌ها لازم است که این فرآیند برای همه اتفاق افتد که دانش و مهارت خود را بالا برده تا بتوانیم، کارهای بهتر و بیشتری انجام دهیم.

فرید گفت: ما آمادگی داریم که طرح یا لایحه کنترل و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را تهیه و به مجلس تقدیم کنیم تا راهگشا باشد و این نیاز به همکاری بین بخشی دارد تا به موفقیت برسیم.

انتهای پیام/80017/غ40/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول