اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

نماینده شوراهای اسلامی آبپخش در امور باغداران مطرح کرد

مشکلات کشاورزان به دلیل حذف یارانه‌های بخش کشاورزی

خبرگزاری فارس: نماینده شوراهای اسلامی آبپخش در امور باغداران گفت: حذف یارانه‌های بخش کشاورزی مشکلات و فشارهای فراوانی برای کشاورزان و فعالان این صنعت ایجاد کرده است.

مشکلات کشاورزان به دلیل حذف یارانه‌های بخش کشاورزی

به گزارش خبرگزاری فارس از آبپخش، حسن فریبرزی ظهر امروز در نشست بررسی مسائل و مشکلات کشاورزی آبپخش اظهار داشت: مسائل و مشکلات مربوط به حوزه کشاورزی در آبپخش گستردگی خاصی دارد و باید با دید کارشناسی این مسائل را مورد بررسی قرار دهیم.

نماینده شوراهای اسلامی آبپخش در امور باغداران خاطرنشان کرد: مقابله با افراد سودجو که به اشکال مختلف سعی در تضییع حقوق کشاورزان دارد از مسائلی است که باید به‌طور جدی در دستور کار تمامی مسئولان ذی‌صلاح قرار گیرد و با جدیت در این عرصه برنامه‌ریزی شود.

فریبرزی بیان داشت: ارائه سند معتبر کشاورزی یکی از راهکارهایی است که به‌منظور جلوگیری از سوء‌استفاده‌های بیمه‌ای در دستور کار مسئولان صندوق بیمه کشاورزی قرار گرفته است و با توجه به اینکه کمتر از یک درصد کشاورزان از سند معتبر برخوردار هستند، این امر ممکن نیست.

وی اضافه کرد: حذف یارانه‌های بخش کشاورزی مشکلات و فشارهای فراوانی برای کشاورزان و فعالان این صنعت ایجاد کرده و با وجود اینکه قرار بود سوبسید به سموم و کودهای شیمیایی، بذور کشاورزی و ... پرداخت شود ولی حمایتی در این زمینه شاهد نبوده‌ایم.

این مسئول با انتقاد از سیاست‌های کشاورزی اذعان داشت: محور اصلی توسعه کشور را صنعت کشاورزی معرفی می‌کنیم و تبلیغات گسترده‌ای در این زمینه انجام می‌دهیم، ولی بر خلاف تبلیغات گسترده هنوز کشاورزان با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می‌کنند.

سموم مصرفی کشاورزان استاندارد نیست

نماینده شوراهای اسلامی آبپخش در امور باغداران عنوان کرد: در مباحث مرتبط با صندوق بیمه خدمات کشاورزی، افزایش تعهدات یکی از خواسته‌های کشاورزان است و انتظار کشاورزان پوشش خدمات بیمه‌ای در برابر آفات و بیماری‌ها است که در حال حاضر از این خدمات بهره‌مند نمی‌شویم.

فریبرزی ابراز داشت: به دلیل بحث سلامت تولیدات غذایی سم‌پاشی هوایی را حذف کرده‌اند، ولی هیچ شیوه‌ جدید سم‌پاشی برای مبارزه با آفات کشاورزی جایگزین نشده و در مناطقی مانند آبپخش که کشاورزی مکانیزه نیست و از شیوه‌های دستی برای سم‌پاشی استفاده می‌کنند، 50 درصد از سموم مصرفی به محیط منتقل می‌شود و سبب آلودگی محیط و سفره‌های زیرزمینی می‌شود.

وی ادامه داد: دغدغه ما هم سلامت در تولید مواد غذایی است و در حال حاضر سمومی که کشاورزان از آن استفاده می‌کنند، سموم استاندارد نیستند و گاها شاهد هستیم که برخی نخلداران چهار مرحله در سال نخیلات خود را سم‌پاشی می‌کنند.

نماینده شوراهای اسلامی آبپخش در امور باغداران بیان داشت: تغییر نحوه وصول و اقساطی کردن حق بیمه نخیلات و اراضی کشاورزی از مهم‌ترین خواسته‌های کشاورزان از صندوق بیمه خدمات کشاورزی است که انتظار داریم مسئولان مربوطه این امر را مورد توجه قرار دهند.

فریبرزی گفت: دلالان بازار خرما پس از خریداری خرما به قیمتی بین 800 تا هزار تومان اقدام به فروش خرما در سه ماهه پایانی سال با قیمتی بین 2 هزار تا 2 هزار و 500 تومان کرده‌اند که این امر سبب شده هزینه‌های جاری باغداران در مراحل داشت تا برداشت بیش از دو برابر افزایش یابد.

انتهای پیام/2451/صا30/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول