اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

عضو هیئت علمی دانشگاه در مازندران:

روابط بیرون از چارچوب خانواده آمار نگران‌کننده دارد/ زندگی بدون معنویت سیر قهقرایی دارد

خبرگزاری فارس: عضو هیئت علمی دانشگاه در مازندران گفت: روابط بیرون از چارچوب خانواده آمار بسیار نگران‌کننده‌ای دارد.

روابط بیرون از چارچوب خانواده آمار نگران‌کننده دارد/ زندگی بدون معنویت سیر قهقرایی دارد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، علی‌اصغر نوروزی در همایش علمی و تخصصی تحکیم خانواده با عنوان زوج خوشبخت ایرانی اظهار داشت: خوشبختی تعریف ندارد، یک نگرش است و مدلی که هر کسی باید برای زندگی داشته باشد.

وی ادامه داد: در سیستم روابط عاطفی، شغل، فرزندپروری و خانواده خوشبختی باید مشخص شده باشد و قدم به قدم نتایجش از قبل تأیید شده و به زندگی نباید شعارگونه نگاه کرد، چرا که نتیجه‌ای نمی‌گیریم.

این استاد دانشگاه با تأکید بر اینکه روابط بیرون از چارچوب خانواده آمار بسیار نگران‌کننده‌ای دارد، خاطر نشان کرد: 12 درصد زنان متأهل روابط بیرون از چارچوب خانواده دارند و حداقل 10 میلیون فرد و خانواده با اعتیاد درگیر هستند.

نوروزی تصریح کرد: از هر پنج ازدواج یکی منجر به طلاق می‌شود و یک رابطه منجر به طلاق روانی می‌شود، یعنی زن و شوهر با هم هستند، اما رابطه عاطفی ندارند و بقیه هم دچار چالش هستند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به اینکه مصرف الکل و مواد مخدر سیر پیش‌رونده‌ای دارد، عنوان کرد: چرا فنون و آموزش تأثیر نگذاشت؟

وی به آمار ایدز در کشور اشاره کرد و افزود: الان بمب ایدز را در جامعه داریم و این آمار نشان می‌دهد همه آسیب‌ها به نظام خانواده و در نهایت به جامعه آسیب می‌رساند و جامعه رشد خود را از دست می‌دهد.

نوروزی اضافه کرد: هیچ فرد و خانواده‌ای به شکل منسجم، مهارت زندگی را به بچه‌های خود منتقل نکرده و ما زندگی را به دست این بچه‌ها می‌دهیم.

این عضو هیئت علمی دانشگاه، مهارت خودآگاهی، مدیریت خشم و هیجانات منفی و استرس، همدلی و برنامه‌ریزی رفتار و جرأت ابراز وجود را از مهارت‌های زندگی دانست و بیان داشت: باید نگاه و نگرش خود را بر اساس مهارت‌های زندگی پایه‌ریزی کنیم.

وی ابراز داشت: روان‌شناسان غربی به این نتیجه رسیدند که زندگی بدون معنویت سیر قهقرایی دارد و فهم این معنویت هوش معنوی می‌خواهد و فرهنگ ایرانی از مدت‌ها قبل بحث معنویت را مطرح کرده، اما جوانان ما دین‌ستیز شده‌اند.

نوروزی با بیان اینکه مدل زندگی ما یک مد زندگی منسجم نیست، یادآور شد: ما نیاز به یک مدل داریم و این مدل را باید از نظام خانواده و از پدر و مادر شروع کنیم.

عضو هیئت علمی گفت: انسان را در ابتدا مادر و بعد پدر و همسالان می‌سازند و مادر نماد آیینه است و مادر سالم فرزند سالم تربیت می‌کند؛ بچه‌ها از والدین سرمشق می‌گیرند.

وی اظهار داشت: سبک زندگی ما یک سبک زندگی پراسترس شده و این سبک زندگی جان ما را می‌گیرد و یکی از مهارت‌های افراد در نظام خانواده، مهارت و مدیریت استرس است.

نوروزی بیان داشت: اگر روابط بین زوجین و روابط زناشویی زن و مرد بهبود پیدا کند، هدف آرامش باشد فرزندان جامعه از این رابطه سود می‌برند.

عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان اینکه رابطه انسان‌ها مبنی بر سه اصل است خاطر نشان کرد: رابطه بر اساس نیاز که همه آسیب‌های زندگی زن و مرد از این اصل است و دیگری رابطه بر اساس داد و ستد که کامل‌ترین رابطه مبتنی بر تعلق است و فرد نیازهای فرد را بر نیازهای خود ترجیح می‌دهد.

وی در پایان عنوان کرد: روان‌شناسان به سازش فقط در روابط زناشویی تأکید و در دیگر مسائل اجتماعی سازگاری را پیشنهاد می‌کنند، در روابط زناشویی باید به جایی برسیم که نیازهای طرف مقابل را بر خود مقدم بدانیم.

انتهای پیام/86016/ذ30/د1000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول