محمدعلی سیفی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در جیرفت اظهار داشت: برداشت پیاز از 2 هزار هکتار مزارع طرح استمرار شهرستان جیرفت از نیمه اول دی ماه آغاز و تاکنون قریب به 200 هکتار از محصول مزارع برداشت شده است.
وی افزود: جیرفت به دلیل شرایط خاص آب و هوایی یکی از محدود مناطقی است که در فصل زمستان کشاورزان قادر به تولید محصول پیاز هستند و در سال جاری نیز تاکنون حدود 2 هزار هکتار از اراضی شهرستان به کشت این محصول تخصیص یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی جیرفت متوسط عملکرد پیاز در هر هکتار از مزارع جیرفت را 50 تا 60 تن در هکتار عنوان کرد و بیان کرد: پیشبینی میشود از این سطح بیش از 100 هزار تن پیاز برداشت و به بازارهای کشور عرضه شود.
سیفی خاطرنشان کرد: مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جیرفت برای برنامهریزی به منظور جلوگیری از کشت بیرویه و رعایت سیاست الگوی کشت در منطقه اقدام به ایجاد تمهیدات لازم در زمینه رعایت برنامه ابلاغی کرده تا کشاورزان که اقدام به تولید محصولات زراعی میکنند به دلیل تولید بیرویه دچار ضرر نشوند.
انتهای پیام/2655/غ20/ض1002