محمد محمدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در یاسوج اظهار کرد: طی بازرسی کارشناسان این ادارهکل از واحدهای تولید فرآوردههای گوشتی در سطح شهر یاسوج دو واحد تولیدی متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد گفت: به دنبال تذکرات متعدد در خصوص استفاده از فرآوردههای غیر مجاز (خمیر مرغ) در تولیدات خود پروانههای این واحدهای تولیدی تعلیق گشته و با وجود تعلیق پروانه این واحدها همچنان به تبلیغ محصولات و استفاده از نشان استاندارد بر روی تولیدات خود ادامه دادهاند که مدیران این کارخانههای تولیدی توسط واحد حقوقی ادارهکل استاندارد به دادسرای یاسوج معرفی شدند.
وی تأکید کرد: خمیر مرغ تولید شده با روشها و دستگاههای غیراستاندارد برای سلامتی مصرفکنندگان عوارض خطرناکی را به همراه خواهد داشت.
محمدی ابراز داشت: برخی از واحدهای تولید فرآوردههای گوشتی مانند سوسیس و کالباس، در خمیر مرغ خود از پوست، استخوان، امحاء و احشاء داخل بدن مرغ استفاده میکنند که غیر بهداشتی و برای سلامت مصرفکنندگان مضر است.
مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: هم استانیها در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را به اداره کل استاندارد گزارش دهند.
انتهای پیام/آ/چ3000