پیام ذوالعلی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در رابر با بیان اینکه برداشت زعفران از سطح پنج هکتار از مزارع این شهرستان آغاز شده است، اظهار داشت: برداشت زعفران در این شهرستان از اواسط آبانماه آغاز شده و تا دهم آذرماه سال جاری ادامه دارد.
وی بیشترین سطح زیر کشت زعفران را مربوط به روستای اسکر واقع در بخش مرکزی رابر عنوان کرد و افزود: متوسط برداشت زعفران خشک شهرستان در هر هکتار حدود 3.5 کیلوگرم است.
ذوالعلی ادامه داد: شهرستان رابر به لحاظ استعدادهای بالقوه از نظر کشاورزی محل مناسبی برای زراعت محصول زعفران بوده که کشت آن از سال 75 در این شهرستان آغاز شده و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.
وی تصریح کرد: برای حفظ مرغوبیت، عطر و رنگ زعفران بهترین موقع برداشت گل صبح زود قبل از باز شدن غنچهها است و چیدن گلها باید قبل از طلوع آفتاب به اتمام برسد.
ذوالعلی خاطرنشان کرد: کشاورزانی که قصد احداث مزرعه زعفران را دارند با داشتن حداقل یک هکتار زمین میتوانند به اداره جهاد کشاورزی رابر مراجعه کرده و از تسهیلات بانکی استفاده کنند.
وی گفت: با توجه به نیاز آبی پایین زعفران و نیاز نداشتن به آبیاری در فصل تابستان، کشت این محصول در مناطقی که با کمبود آب روبهرو هستند به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است.
انتهای پیام/ز20/ژ1001