به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان انار احمد صالحی پیش از ظهر امروز در مرحله جدید بازدید سرزده از نانواییهای سطح شهرستان انار با هدف کیفیتبخشی به نان اظهار داشت: نانوایان مسئول پیگیری امور مربوط به نانواییها هستند.
وی با بیان اینکه باید به شکل مستمر و هدفمند در زمینه رفع نقایص نانواییها چارهاندیشی شود، تصریح کرد: نانوایان با افزایش کیفیت نانهای تولیدی زمینه رضایتمندی مردم را در این بخش فراهم کنند.
صالحی خاطرنشان کرد: در این بازدیدها مسائلی شامل توجه به معیارهای بهداشتی همچون رعایت ساعات کار و عدم تعطیلی خودسرانه، بهداشت فردی، بهسازی محیط، استفاده از مواد اولیه سالم، بهسازی انبار نگهداری صحیح آرد و داشتن کارت معاینه پزشکی معتبر مد نظر است.
انتهای پیام/غ30/ژ1001