به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، حمید مهری بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: طی برنامهریزی انجام گرفته 30 اکیپ برای نظارت بر ذبح دام در روز عید قربان در نظر گرفته شده است.
وی افزود: از این تعداد 14 اکیپ آن ثابت و 16 اکیپ نیز سیار است.
مهری با بیان اینکه 31 بازرس بهداشتی گوشت برای نظارت بر رعایت بهداشت در روز عید حضور دارند، گفت: برای اینکه لاشه حیوان قربانی از نظر بهداشتی بررسی شود 31 نفر بازرس و هفت دامپزشک بر بهداشت ذبح نظارت میکنند.
وی از حضور یک نفر ناظر شرعی خبر داد و گفت: برای برطرف کردن سئوالات دینی و شرعی همشهریان در خصوص روش ذبح وجود ناظر شرعی بسیار کارگشاست.
مدیرکل دامپزشکی از آمادگی تمام کشتارگاههای استان خبر داد و خاطرنشان کرد: هفت کشتارگاه سنتی و یک کشتارگاه صنعتی آمادگی کامل دارد که مردم استان فریضه مبارک قربانی را در این مکانها انجام دهند.
مهری ادامه داد: به طور کلی ذبح دام در داخل کشتارگاه از شیوع بیماریهایی که از این طریق انتقال مییابد جلوگیری میکند.
وی هدف از اجرای این طرح را ارتقای سطح سلامت و بهداشت در سطح جامعه عنوان کرد و افزود: توصیه ما به تمام افرادی که به قربانی کردن مبادرت میورزند این است که ابتدا از سلامت دام خود مطمئن شوند و سپس دام را در محلهای تعیین شده ذبح کنند.
انتهای پیام/و20/چ3000