به گزارش خبرگزاری فارساز بیرجند به نقل از روابطعمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی، محمدعلی رضایی با اشاره به فعالیت 25 اکیپ ثابت و 23 اکیپ سیار در روز عید سعید قربان اظهار کرد: در راستای حفظ سلامت مردم، ارتقای بهداشت عمومی و پیشگیری از انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام برنامهریزیهای لازم انجام و اکیپهای ثابت و سیار تجهیز شدهاند.
وی به فعالیت 62 نفر نیروی فنی دامپزشکی شامل دامپزشک و بازرس بهداشتی گوشت اشاره کرد و از حضور تعداد 10 نفر ناظر ذبح شرعی در کشتارگاههای سطح استان خبر داد.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی افزود: برای خدمترسانی به شهروندان، خدمات رایگان نظیر نظارتهای بهداشتی و شرعی قبل، حین و بعد از کشتار در کشتارگاهها صورت میگیرد.
رضایی تصریح کرد: با هماهنگی که با شهرداریهای سراسر استان صورت گرفته تمامی کشتارگاههای دام در روز عید از ساعت هفت صبح تا ساعت 14 آماده برای پذیرش دامهای قربانی مردم و ارائه خدمات بهداشتی هستند.
وی با بیان اینکه گوشت قربانی قبل از مصرف 24 ساعت باید در یخچال نگهداری شود، گفت: نگهداری گوشت تازه در یخچال خطر انتقال عوامل بیماریزا را به حداقل میرساند.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با تاکید بر انتقال دامهای قربانی به کشتارگاه ادامه داد: در صورتی که برخی از شهروندان اقدام به ذبح دام در منزل کنند اکیپهای سیار دامپزشکی آمادگی برای خدمترسانی در منازل خیران را دارند.
رضایی یادآور شد: شماره تلفنهای 4-2233821 ،2-2214361 و کد چهار رقمی 1512 در مرکز استان و در شهرستانها شبکه دامپزشکی آماده پاسخگویی هستند.
انتهای پیام/غ20/پ3003