اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

فرماندار ملایر:

اشتغال ملایر بیش از 88 درصد محقق شد

خبرگزاری فارس: فرماندار ویژه ملایر از تحقق 88.6 درصدی اشتغال امسال در سطح شهرستان ملایر خبر داد.

اشتغال ملایر بیش از 88 درصد محقق شد

به گزارش خبرگزاری فارس از ملایر، حسن خیریانپور ظهر امروز در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان ملایر با بیان اینکه سهمیه استان همدان در سال جاری برای اشتغال 63 هزار و 20 نفر است، افزود: از این رقم 10 هزار و 685 نفر مربوط به شهرستان ملایر است.

وی عنوان داشت: از سهمیه‌ای که برای استان در نظر گرفته شده معادل 17 درصد مربوط به ملایر بوده که در این راستا تلاش شده تا طبق روال سال‌های گذشته بتوانیم بیشتر از سهمیه، در شهرستان شغل ایجاد شود.

فرماندار ملایر ابراز داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون 9 هزار و 464 شغل جدید در این شهرستان ایجاد شده که از این تعداد، 6 هزار و 506 نفر در بخش مسکن و 3 هزار و 408 نفر نیز در سایر بخش‌ها بوده است.

وی تعداد بیمه‌شدگان امسال را برابر اعلام سازمان تأمین اجتماعی در ملایر و سامن تا پایان شهریورماه 2 هزار و 294 نفر عنوان کرد.

خیریانپور در ادامه با تأکید به دستگاه‌ها گفت: همه مدیران و دستگاه‌ها باید فعالیت خود را در بخش غیر مسکن متمرکز کنند تا بیکاری در شهرستان کاهش پیدا کند.

وی از بهره‌برداری نخستین واحد شهرک شیشه امام رضا(ع) در طی ماه‌های آینده خبر داد و گفت: با راه‌اندازی نخستین واحد صنعتی برای تعداد زیادی از متقاضیان، اشتغال ایجاد می‌شود.

فرماندار ملایر از عملیات اجرایی ساخت کارخانه بافت‌سان ملایر خبر داد و افزود: این کارخانه در زمینی به مساحت 8.5 هکتار با زیربنای 12 هزار و 600 متر در حال ساخت است.

وی با بیان اینکه وسایل و تجهیزات این کارخانه خریداری شده است، ابراز داشت: با ساخت این کارخانه برای 300 نفر به طور مستقیم شغل ایجاد می‌شود.

مدیرعامل شرکت زمردتراشان زاگرس نیز گفت: استان همدان به عنوان دومین استان گوهرخیز کشور شناخته شده و در این راستا شهرستان ملایر به عنوان پرگوهرترین شهر استان معرفی شده است.

یاسر روزبهانی گفت: 14 مورد از گوهرهای دنیا در ملایر است تاکنون هشت مورد از این گوهرها شامل یشم، زمرد، توپاز، کوارتر و... در ملایر شناسایی شده است.

وی افزود: در استان کارخانه تراش سنگ‌های قیمتی راه‌اندازی شده که درصدد هستیم یک شعبه از آن را نیز در ملایر راه‌اندازی کنیم.

مدیرعامل شرکت زمردتراشان زاگرس با تأکید بر اینکه سنگ‌های گران‌قیمت ملایر در معادن مورد بهره‌برداری قرار نگرفته و به دلیل عدم شناسایی این گوهرها از بین می‌رود، اظهار داشت: در این راستا صنایع و معادن و اداره میراث فرهنگی شهرستان باید همکاری لازم را با ما داشته باشد.

وی گفت: برای راه‌اندازی هر کارگاه در این زمینه یک متر مربع مکان و 6 میلیون تومان سرمایه نیاز است که در این راستا ما آمادگی داریم تا آموزش را به افراد بدهیم چراکه این شغل منبعی پر درآمد است.

انتهای پیام/صا10/چ3000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول