مجید مختاری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرستان ساری گفت: با توجه به قربانی کردن دامها و احتمال وجود بیماریهای دامی به ویژه بیماریهای مشترک بین انسان و دام، معاینه و بررسی وضعیت دامها و بازرسی لاشه های استحصالی، تشخیص بیماریها برای حفظ سلامت مصرفکننده و ارتقای سطح بهداشت عمومی جامعه ضروری است.
وی افزود: اگر به این امر مهم توجه نشود خطر اشاعه بیماریهای مشترک بین انسان و دام وجود داشته و امکان انتقال بیماریهای عفونی و انگلی از گوشت به مصرفکننده وجود دارد.
به گفته مدیرکل دامپزشکی مازندران، موضوع بازرسی بهداشتی گوشت که شامل سه مرحله قبل از کشتار، حین کشتار و پس از کشتار است از جایگاه ویژهای برخوردار است.
این مسئول اذعان داشت: براساس اعلام سازمان بهداشت جهانی از میان یک هزار و 709 عامل بیماریزای شناخته شده برای انسان 832 عامل برابر 49 درصد از میان 156 عامل بیماریزای نوپدید شناخته شد.
مختاری متذکر شد: هرگونه کشتار دام بدون نظارت متخصصان امر در حیاط منزل و یا معابر عمومی آلودگیهای محیطی را به گوشت منتقل میکند.
انتهای پیام/ن30/گ1003