اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

جشنواره تئاتر کودک و نوجوان ـ 55

سلطانی‌صبور: الگوهای فرهنگی همدان شناسانده شود

خبرگزاری فارس: نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حاشیه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان، الگوهای فرهنگی و هنری استان به افراد شناسانده شود، گفت: استان همدان از نظر فرهنگی و هنری در سطح بالایی قرار دارد.

سلطانی‌صبور: الگوهای فرهنگی همدان شناسانده شود

عطاء‌الله سلطانی‌صبور امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به اهمیت برگزاری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان در پایتخت تاریخ و تمدن ایران‌زمین اظهار داشت: این جشنواره به عنوان یک فرصت برای استان است که باید از تمام جوانب، این فرصت را مورد توجه قرار داده و از آن بهره کافی و وافی را ببریم.

* همدان در جشنواره تئاتر، داشته‌های فرهنگی خود را نشان دهد

وی با بیان اینکه همدان در این جشنواره می‌تواند داشته‌های فرهنگی خود را عرضه کند، گفت: تقویت خودباوری فرهنگی از دیگر مزایای برگزاری چنین جشنواره‌هایی است که باید مد نظر قرار گیرد.

نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی افزود: آن طور که شایسته استان همدان است قدر فرهنگ و هنر خود را نمی‌دانیم و نتوانسته‌ایم آن را عرضه کنیم، که با فرصت برگزاری جشنواره می‌توان نسبت به این مهم مبادرت ورزید.

به گفته وی اصحاب فرهنگ و هنر و به خصوص رسانه‌ها باید در ایام برگزاری جشنواره دست به دست هم داده و توانایی‌های فرهنگی و هنری استان را معرفی کنند.

سلطانی‌صبور با بیان اینکه استان همدان از نظر فرهنگی و هنری در سطح بالایی قرار دارد، تأکید کرد: حمایت از این داشته‌ها و تمرکز بر ظرفیت‌ها می‌تواند عامل پیشبرد بهتر امور در بعد فرهنگ و هنر باشد.

وی اظهار داشت: استفاده از فرصت برگزاری این جشنواره برای معرفی جاذبه‌های توریستی، تاریخی و گردشگری استان به منظور افزایش سطح درآمدزایی، از دیگر موضوعاتی است که نباید مورد غفلت واقع شود.

نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حاشیه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان، الگوهای فرهنگی و هنری استان به افراد شناسانده شود، تأکید کرد: مفاخر بزرگی چون مرحوم میرسیدعلی همدانی، سیدجمال‌الدین اسدآبادی، باباطاهر، عین‌القضات همدانی، حکیم بوعلی‌سینا و... باید برای مخاطبان جشنواره معرفی شوند.

وی با بیان اینکه الگوی فرهنگی بزرگی چون میرسیدعلی همدانی نماد معنوی آسیای میانه است، تأکید کرد: این شخصیت منحصر به فرد هنوز در میان خود همدانی‌ها نیز ناشناخته باقی مانده است.

* آثار بزرگان با زبان هنری به کودکان و نوجوانان منتقل شود

سلطانی‌صبور با اشاره به اینکه حکیم ‌بوعلی سینا چند اثر نمایشنامه‌ای در قالب رمان‌های بلند دارد، افزود: رمان فلسفی حی‌بن‌یقظان از آثار ایشان است که می‌شود آن را تبدیل به اثر نمایشی با بهره‌گیری از زبان روز کرد.

وی گفت: معرفی این گونه آثار و نمادهای فرهنگی، به خودی خود می‌تواند در ذهن مخاطب سئوال ایجاد کرده و وی را در پی تحقیق و کاوش برای شناختن بیشتر کمک کند.

نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه کودکان و نوجوانان دارای ظرفیت هنری بالایی هستند، اظهار داشت: این قشر نابغه، مستعد کسب اطلاعات و مفاهیم مختلف است که به طور قطع برگزاری این گونه جشنواره‌ها و ارائه مفاهیم ارزشی و انسانی می‌تواند آنها را برای زندگی آینده مهیا سازد.

وی با بیان اینکه معرفی بزرگان و افراد تأثیرگذار دین و جامعه به کودکان با زبان لطیف هنری و کودکانه می‌تواند باعث الگوبرداری آنان شود، گفت: کودکان و نوجوانان را نباید دست کم گرفت، اما یکی از ایرادات ما در این است که این قشر را چندان مورد توجه جدی قرار نمی‌دهیم.

سلطانی‌صبور کودکان و نوجوانان را چهره‌های فرهنگی جامعه قلمداد کرد و ابراز داشت: هنر داشتن خلاقیت است که با واکاوی رفتار این قشر از جامعه متوجه خلاقیت و هنرمندی آنها در عرصه‌های مختلف می‌شویم.

وی سازندگی شخصیت هنری کودکان و نوجوانان را از دیگر ابعاد اثرگذار این جشنواره دانست و افزود: باید از این فرصت‌ها به بهترین نحو ممکن استفاده کرد.

انتهای پیام/صا10/چ3000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول