به گزارش خبرگزاری فارس از قوچان، علی یگانهمقدم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شهرستان قوچان با حدود 5 هزار هکتار سطح زیر کشت انگور یکی از مهمترین قطبهای تولید این محصول در سطح کشور است.
وی افزود: انگور شهرستان قوچان به دلیل استفاده محدود از کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی و به لحاظ دارا بودن میزان بالای شهد و شیرینی از کیفیت بسیار بالایی در سطح کشور برخوردار است.
مدیر جهاد کشاورزی قوچان گفت: حدود 96 درصد محصول انگور تولیدی شهرستان از نوع کشمش بیدانه و صادراتی و بقیه که مشتمل بر 23 نوع میباشد از ارقام انگورهای عسگری، خلیلی، صاحبی، یاقوتی، لعل و ... است.
وی افزود: 40 درصد انگور سطح شهرستان به صورت تازهخوری به دیگر استانها حمل میشود و 60 درصد دیگر به کشمش تبدیل میشود.
یگانهمقدم ادامه داد: از قدیم، کار تولید انگور و کشمش در این شهرستان رایج بوده و همیشه جمعیت زیادی در روستاها، باغها و تاکستانها با تحمل هرگونه مشکل و سختی در امر تولید و پرورش تاک اشتغال ورزیدهاند.
وی گفت: انگور بیدانه قوچان با تبدیل به کشمش موسوم به سلطانی با میزان قند زیاد و کیفیت بالا از لحاظ صادرات جایگاه ویژهای دارند و همیشه مورد توجه تجار و مشتریان خارجی است.
انتهای پیام/ل30/ض1002