به گزارش خبرگزاری فارس از نیشابور به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی نیشابور، سید غلامرضا نبوینامقی اظهار کرد: محصول انگور غالبا برای مصارف تازهخوری و بخشی از آن نیز به منظور تهیه کشمش و شیره انگور مورد استفاده قرار میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر، انواع مختلفی از میوه انگور شامل عسکری، خلیلی، یاقوتی و پیکامی در سطح 800 هکتار از تاکستانهای نیشابور در حال برداشت است.
وی گفت: میوه انگور یکی از محصولات سازگار با شرایط اقلیمی نیشابور است و به همین دلیل محصول بسیار با کیفیتی در نیشابور تولید میشود.
رئیس اداره آموزش و ترویج مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نیشابور نیز اظهار داشت: باغداران برای احداث باغهای انگور از روش داربستی به جای پشتهای و سنتی بهمنظور افزایش کمی و کیفی انگور استفاده کردهاند.
محمدعلی فرهمند بیان داشت: هرس زمستانه (در اسفندماه) و تابستانه درختان انگور تاثیر مهمی در کاهش جمعیت آفات و بیماریها از جمله سفیدک و کرم خوشهخوار و افزایش محصول تولیدی دارد.
وی افزود: انگور تولیدی نیشابور از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است و ضمن تاثیر مطلوب بر اقتصاد و توسعه بخش کشاورزی، 60 میلیارد ریال سود ناخالص عائد کشاورزان و باغداران شهرستان میکند.
انتهای پیام/ح30/ض1002