به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محمداسماعیل سعیدی پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید از کشتارگاه صنعتی دام در تبریز با اشاره به اهتمام سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل دامپزشکی استان در تبدیل کشتارگاههای سنتی به کشتارگاههای صنعتی در سطح استان افزود: این امر کاملاً مشهود بوده و تلاش مسئولان در این امر قابل تقدیر و قدردانی است.
وی تصریح کرد: این تلاش میتواند در میانمدت موجبات افزایش ضریب بهداشت و سلامت گوشتهای استحصالی و در نتیجه ارتقای بهداشت عمومی جامعه را به دنبال داشته باشد.
سعیدی در ادامه خواستار راهاندازی صنایع تبدیلی و تکمیلی در کنار این کشتارگاه بزرگ شد و گفت: با راهاندازی صنایع جنبی مانند بستهبندی، علاوه بر بالا رفتن اطمینان خاطر مصرفکنندگان، رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال در منطقه، توسعه و ارتقای سطح تولید و سلامت فرآوردههای خام دامی را به دنبال خواهد داشت.
دبیر اول کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به وجود تعهد و تخصص بالا در مجموعه اداره کل دامپزشکی استان گفت: این دغدغه و تعهد کارشناسان و مسئولان دامپزشکی سهم مهمی در گذر از شیوه سنتی به صنعتی استحصال گوشت قرمز داشته است.
بهراد زندیه، مدیرکل دامپزشکی استان نیز با اشاره به تداوم نظارتهای شرعی و بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاههای دام و طیور استان اظهار کرد: بسیاری از بیماریها مانند شاربن، طاعون و... که در گذشته وحشت بر انسانها میافکند امروزه با تلاشهای شبانهروزی دامپزشکی مهار، کنترل و ریشهکن شدهاند.
وی گفت: در کنار آن در چند سال گذشته 12 کشتارگاه سنتی دام تعطیل و تمام کشتارگاههای طیور در سطح شهرستانهای استان تبدیل به صنعتی شدهاند.
زندیه، تولید محصولات دامی ارگانیک را یکی دیگر از برنامههای مهم دامپزشکی عنوان کرد و گفت: در این زمینه برنامهریزیها و عملیات زیادی برای پایش تخممرغ، شیر و تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک صورت پذیرفته است.
انتهای پیام/و20/ف4004