اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه قزوین:

امام حسن (ع) بهترین الگوی خوش‌رفتاری در خانواده است

خبرگزاری فارس: معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه قزوین گفت: آحاد جامعه با الگوگیری از امام حسن(ع) می‌توانند در خانواده خوش رفتار باشند که تحقق این هدف بنیان خانواده‌ها را مستحکم‌تر می‌کند.

امام حسن (ع) بهترین الگوی خوش‌رفتاری در خانواده است

حجت‌الاسلام‌ علی عباسی امروز به مناسبت ولادت امام حسن مجتبی (ع) در گفت‌و‎‌گو با خبرنگار فارس در قزوین با بیان اینکه خوش رفتاری مهم‌ترین استحکام بنیان خانواده است، اظهار کرد: زنان و مردان می‌توانند با داشتن اخلاق نیکو محبت را در خانواده افزایش دهند. 

وی با اشاره به اینکه با خوش‌رفتاری می‌توان محبت و صمیمیت را در اعضای خانواده ایجاد ‌کرد، ابراز کرد: با ایجاد محبت بین اعضای خانواده آنان یکدیگر را در برطرف کردن مشکلات یاری ‌می‌کنند و همین امر موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه می‌شود.

عباسی با بیان اینکه محبت و گذشت کردن در حق یکدیگر در رأس آموزه‌های دینی، اسلامی و آیات قرآن کریم است، خاطرنشان کرد: انسان‌ها با محبت کردن به یکدیگر می‌توانند صمیمت را در بین خودشان افزایش و خشم و عصبانیت را کاهش دهند.

عباسی با اشاره به اینکه امام حسن (ع) به خاطر مصلحت جامعه اسلامی از حق و حقوق شخصی خود می‌گذشت، بیان کرد: باید همه افراد جامعه با الگوگیری از این امام بزرگوار در برخی موارد برای برقراری آرامش در جامعه از حق و حقوق شخصی خود بگذرند.

امام حسن (ع) با دشمنان خود با مهربانی رفتار می‌کردند

وی با بیان اینکه صبر و بردباری از جمله ویژگی‌های امام حسن (ع) بود، اظهار کرد: این امام بزرگوار در مقابل سختی‌ها، مشکلات و ناملایمات زندگی با صبر و بردباری مبارزه می‌کرد تا بتواند آنها را به راحتی برطرف کند.

این مقام مسئول کرامت را از دیگر ویژگی‌های بارز امام حسن (ع) عنوان و بیان کرد: این امام بزرگوار با دشمنان خود همانند دوستانشان رفتار می‌کردند تا بتواند با این سیره رفتاری آنان را به دین اسلام هدایت کند، به همین دلیل به کریم اهل عصمت (ع) در بین مسلمانان معروف بودند.

وی با اشاره به برخی از آیات قرآن کریم که مسلمانان را به داشتن اخلاق نیکو توصیه می‌کند، یادآور شد: افراد بسیاری که مخالف این امام بزرگوار بودند با دیدن اخلاق نیکوی ایشان به دین اسلام هدایت می‌شدند که این یکی از مهم‌ترین آثار و برکات اخلاق نیکو است.

وی ادامه داد: آحاد جامعه نیز به تبعیت از امام حسن (ع) می‌توانند برخی از افراد جامعه که دچار ناهنجاری‌های اجتماعی هستند را با رفتار و منش نیکو هدایت کنند.

امام حسن (ع) برای حفظ دین اسلام عهدنامه صلح معاویه را پذیرفت

معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه قزوین خاطرنشان کرد: امام حسن (ع) پس از شهادت پدرش امام علی (ع) با درخواست و بیعت یارانشان خلافت مسلمانان را پذیرفت تا راه و روش عدالت اسلامی پدرشان را تداوم دهند.

عباسی با اشاره به اینکه امام حسن (ع) به دلیل فتنه‌ها و آزار و اذیت‌های معاویه و همچنین به دلیل نداشتن یاران با وفا برای مبارزه کردن با دشمنان پیمان‌نامه صلح معاویه را پذیرفت، اذعان کرد: این امام بزرگوار براى حفظ ارکان دین اسلام و برقراری امنیت نسبی مسلمانان با معاویه صلح و حکومت را به طور موقت به او واگذار کرد.

این مقام مسئول اضافه کرد: امام حسن (ع) می‌خواست با دشمنان اسلام مبارزه کند ولی به دلیل نداشتن یاران باوفا و مصلحت مسلمانان آن زمان صلح را به مبارزه ترجیح داد و عهدنامه صلح را با شرایطی قبول کرد که پذیرفتن اجباری این عهدنامه نشان‌دهنده غریب بودن این امام بزرگوار بود.

وی با بیان اینکه امام حسن (ع) بعد از واگذاری حکومت از اداره حکومت اسلامی کناره‌گیری کرد، یادآور شد: این امام بزرگوار همواره با رفتار و کردار خود امت اسلام را به جنایت‌هاى معاویه و عاملان او در سراسر مناطق اسلامى آگاه می کرد تا آنان به جنایت‌های او آگاه شوند و انگیزه مبارزه و جهاد کردن علیه او را پیدا کنند.

انتهای پیام/ب10/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول