اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

استاد حوزه علمیه قم:

اموال حضرت خدیجه (س) موجب حفظ اسلام شد

خبرگزاری فارس: استاد حوزه علمیه قم گفت: در زمانی که پیامبر اکرم (ص) و یاران با وفایش در شعب ابیطالب محاصره شده بودند، حضرت خدیجه (س) تمام اموال خود را برای حفظ اسلام وقف رسول خدا (ص) کرد.

اموال حضرت خدیجه (س) موجب حفظ اسلام شد

حجت‌الاسلام علی نظری‌منفرد امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در قم، ضمن عرض تسلیت به مناسبت وفات حضرت خدیجه کبری (س) اظهار کرد: این بانوی گرامی دختر خویلد بن اسد است و در مکه متولد شد.

وی با اشاره به اینکه حضرت خدیجه (س) پیشنهاد ازدواج به پیامبر اکرم (ص) را با توجه به سجایای اخلاقی ایشان مطرح کرد، اضافه کرد: این بانوی گرامی در سن 40 سالگی در حالی که رسول خدا (ص) 25 سال داشتند، ازدواج کرد که نتیجه این زندگی مشترک 6 فرزند بوده که حضرت فاطمه زهرا (س) کوچک‌ترین دختر حضرت خدیجه (س) بوده است.

این استاد حوزه با تاکید بر اینکه حضرت خدیجه (س) نخستین بانویی بود که به همراه حضرت علی (ع) به اسلام ایمان آورد، تصریح کرد: این بانوی گرامی برای باقی ماندن و گسترش اسلام اموالش را انفاق کرد.

نظری‌منفرد با اشاره به اینکه در زمانی که پیامبراکرم (ص) و یاران با وفایش در شعب ابیطالب محاصره و تحریم از سوی قریش شده بودند، حضرت خدیجه (س) تمام اموال خود را برای باقی ماندن اسلام وقف رسول خدا (ص) کرد، خاطر نشان کرد: این بانوی گرامی طبق حدیثی از خاتم‌الانبیا (ص) به همراه حضرت فاطمه زهرا (س)، مریم و آسیه جزو چهار بانوی برتر عالم است.

وی با تاکید بر اینکه پیامبر اکرم (ص) پس از وفات اول بانوی اسلام و حضرت ابوطالب (ع) 2 یار خود را از دست داد، اضافه کرد: در تاریخ ثبت شده است که این بانوی گرامی اسلام در دفاع از اسلام و نبی اکرم (ص) کوتاهی نکرد.

این استاد حوزه با اشاره به اینکه حضرت محمد (ص) پس از وفات حضرت خدیجه(س) بسیار این بانوی بزرگوار را یاد می‌کردند و در فراغ وی اشک می‌ریختند تصریح کرد: خداوند به پاس قدردانی از زحماتی که حضرت خدیجه (س) برای حفظ اسلام داشت، نسل و ذریه حضرت زهرا (س) را از این بانوی گرامی قرار داد.

نظری‌منفرد افزود: پیامبر اکرم (ص) در پاسخ به کنایه و حسادت یکی از همسران پیامبر که از تکریم ایشان نسبت به حضرت خدیجه (س) صبر خود را از دست داده بود گفت: هرگز همسری بهتر از حضرت خدیجه (س) نصیب من نشده است و هنگامی به من ایمان آورد که همه مردم در کفر و شرک به سر می‌بردند و وی ثروت خود را در سخت‌ترین لحظات در اختیار من گذاشت و خداوند از این بانوی گرامی فرزندانی نصیبم کرد که به دیگر همسرانم نداد.

انتهای پیام/ب20/د1000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول