به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، حسن مکرمی رستمی بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات انجام شده در نظارت بر تولید مواد غذایی سالم در مازندران اظهار داشت: در سه ماه اول سالجاری هزار و 249 بازدید از مراکز تولید مواد غذایی در سطح استان انجام شد که در این بازدیدها هزار و 49 مورد نمونهبرداری از مواد غذایی انجام شد.
وی تصریح کرد: در بازدیدها 164 مورد کالا توقیف و 51 مورد کالا به وزن چهار هزار و 210 کیلوگرم مواد غذایی معدوم شد.
مدیر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ادامه از معرفی 9 تولید کننده کالای نامناسب به مراجع قضایی خبر داد و بیان داشت: در راستای ارائه مجوز برای تولید کالای سالم هشت پروانه بهرهبرداری و 78 پروانه ساخت کالا نیز توسط دانشگاه علوم پزشکی مازندران صادر شد.
وی در ادامه با اعلام اینکه اقدامات برای ترخیص کالا از گمرک در سطح استانهای شمالی با مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی انجام میشود، یادآور شد: 14 مورد کالا با مجوز دانشگاه علوم پزشکی مازندران از گمرک مجوز ترخیص گرفت.
مکرمی با بیان اینکه برخی کارخانجات برای تولید کالا نهایی نیاز به تهیه محصول فنی دارند، یادآور شد: 31 مورد پروانه محصول فنی کارخانجات نیز توسط دانشگاه علوم پزشکی مازندران صادر شد.
مدیر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده برای صدور کالاهای تولیدی مازندران بیان داشت: کالاهای تولید استان مازندران قبل از صدور مجوزهای لازم برای صادرات را دریافت کنند.
وی گفت: 818 قلم کالای تولیدی مازندران گواهی صادرات دریافت کردند.
مکرمی در ادامه از معدوم سازی برخی کالاهای خوراکی در سه ماهه سال جاری در مازندران خبر داد و گفت: 264 گالن 25 کیلویی خرما، 81 گالن 40 گرمی عسل، 232 بسته 420 گرمی کنستانتره آلبالو و توت فرنگی، 50 کارتن کارامل و 830 گالن 20 کیلویی پودر قند در سطح مازندران جمعآوری و معدوم شد و پرونده متخلفان به مراکز قضایی ارجاع داده شد.
انتهای پیام/و20/گ1003