به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت، محمد حسن کردستانی صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه منطقه جیرفت 990 هکتار اراضی باغی زیر کشت دیمی و آبی دارد، اظهار داشت: 990 هکتار از زمینهای کشاورزی منطقه جیرفت به تولید زردآلو اختصاص دارد.
وی افزود: بیشترین سطح زیر کشت مربوط به منطقه ساردوئیه با سطح 520 هکتار است و مابقی مربوط مناطق جبالبارز، اسفندقه، دلفارد، بحراسمان و میجان است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جیرفت گفت: امسال به دلیل خسارت سرمازدگی عملکرد در این منطقه بسیار پایین است و در هر هکتار از باغهای منطقه جیرفت بیش از 4.5 تن زرد آلو برداشت میشود.
کردستانی خاطر نشان کرد: کشاورزان جیرفت از باغهای بارور خود بیش از 550 هزار تن در سال محصول باغی برداشت میکنند که سهم باغهای زردآلو بیش از 4 هزار تن است که به بازار عرضه میشود.
وی گفت: برداشت محصول زردآلود از باغهای شهرستان جیرفت تا پایان تیر ماه ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جیرفت گفت: انواع زرد آلو در این منطقه شامل قرمز شاهرودی، قیصی، کرجی، نخجوان شمس و نژادبومی است.
انتهای پیام/ب30/ژ1001