کیومرث شهبازی در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار کرد: مصرف سالانه آبزیان برای هر کرمانشاهی 5.5 کیلوگرم است در حالی که در کشور این مصرف 8.6 کیلوگرم و در جهان 17 کیلوگرم اعلام شده است.
شهبازی ادامه داد: 69 مزرعه گرمآبی و 340 مزرعه سردآبی در استان داریم که در مجموع 409 باب مزرعه میشود. در سال 90 مقدار کل تولید آبزیان استان کرمانشاه 10 هزار و 500 تن است که این خود باعث کسب رتبه پنجم کشوری شده است.
شهبازی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه تنها مرکز تکثیر میگو این سختپوست آبزی است گفت: تولید میگو آب شیرین در استان 13.4 تن است که با این آمار کرمانشاه تنها مرکز تکثیر این سختپوست آبزی است.
وی تصریح کرد: در استانهای غیرساحلی کشور در پرورش ماهی گرمآبی رتبه اول کشور را دارا هستیم.
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: صادرات در سال 90 به عراق هزار و 500 تن بوده که پیشبینی میشود برای سال 91 دو هزار تن شود.
وی با اشاره به شاخص صادراتی شیلات استان کرمانشاه در سال 90 - 89 اظهار کرد: صادر کردن ماهی زینتی به کشور عراق از شاخصهای صادراتی شیلات است.
شهبازی افزود: در سال 91 اداره شیلات برای هزار و 538 نفر اشتغالزایی انجام خواهد داد.
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه در پایان گفت: در سال 91 همگام با جهاد کشاورزی در راستای توسعه طرح توسعه کشاورزی اقدامات مهمی در تولید ماهی سردآبی و گرمآبی انجام خواهیم داد.
انتهای پیام/خ20/ف4004