اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرعامل شرکت تعاونی دامداران و مرغداران طرقبه شاندیز:

شیر 630 تومانی فقط با علوفه ارزان قیمت امکان‌پذیر است

خبرگزاری فارس: مدیرعامل شرکت تعاونی دامداران و مرغداران شهرستان طرقبه شاندیز گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت اگر انتظار دارد شیر به قیمت 630 تومان عرضه شود، تامین علوفه ارزان قیمت برای حداقل 6 ماه از سال را ضمانت کند.

شیر 630 تومانی فقط با علوفه ارزان قیمت امکان‌پذیر است

به گزارش خبرگزاری فارس از طرقبه سید حسین موسوی نژاد ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سازمان صنعت، معدن و تجارت اگر انتظار دارد شیر به قیمت 630 تومان عرضه شود، تامین علوفه ارزان قیمت برای حداقل 6 ماه از سال را ضمانت کند تا گاودار هم بتواند شیر را با قیمت پایین‌تر به بازار عرضه کند.

مدیرعامل شرکت تعاونی دامداران و مرغداران شهرستان طرقبه شاندیز گفت: قیمت تمام شده شیر خام برای گاوداران استان هر کیلوگرم حدود 7 هزار و 800 ریال است که با احتساب 10 درصد سود با توجه به شرایط سخت کاری، ریسک بالا و سایر موارد باید هر کیلوگرم 8 هزار و 400 ریال باشد.

وی افزود: این البته در صورتی است که هدف مسئولان براندازی صنعت گاوداری و وابسته کردن کشور به شیرهای خارجی با کیفیت پایین نباشد و حرکت آنان در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و نام‌گذاری سال 91 و حمایت از تولید باشد.

مدیرعامل شرکت تعاونی دامداران و مرغداران طرقبه شاندیز با انتقاد از سیاست‌های نادرست وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: انتظار کاهش قیمت قبل از ورود خوراک به گاوداری‌‌ها امری غیر منطقی است.

وی در ارتباط با خوراک دام گفت: درصدی از خوراک مورد نیاز گاوداران هم که هنوز به صورت کامل تحویل نشده، کاهش پیدا کرده است.

دبیر اجرایی نظام صنفی کارهای کشاورزی طرقبه شاندیز تاکید کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت به جای تعطیلی کارخانه‌های فرآوری کننده شیر استان فکری به حال واردات شیر خشک بی‌کیفیت از خارج کشور بکند.

مدیرعامل شرکت تعاونی دامداران و مرغداران طرقبه شاندیز در ادامه افزود: اگر قرار باشد علوفه تضمینی به گاوداری‌ها در همین مقدار باقی بماند و از آنها هم انتظار داشته باشیم شیر 630 تومانی عرضه کنند، باید با نمکدان خوراک را برای دام‌ها بپاشیم.

موسوی‌نژاد تصریح کرد: گاوداران بزرگ شهرستان طرقبه شاندیز به دلیل عدم صرفه اقتصادی درصدد فرستادن گاوهای شیری پر تولید خود به کشتارگاه هستند.

موسوی نژاد افزود: این به معنای از بین بردن 30 سال تلاش یک مجموعه متخصص برای ایجاد یک بانک ژن در کشور است.

وی با بیان اینکه هنر آن نیست که بگوییم قیمت شیر در استان ما چند درصد پایین‌تر از میانگین کشور است، افزود: هنر آن است که اعلام کنیم چقدر توانسته‌ایم افزایش تولید را فراهم کرده تا خود به خود قیمت تمام شده شیر کاهش پیدا کند.

دبیر اجرایی نظام صنفی کارهای کشاورزی طرقبه شاندیز افزود: از مسئولان دامپزشکی آمار گاوهای ذبح شده آبستن را در کشتارگاه‌های استان بگیرید و با سنوات قبل از آن مقایسه کنید.

مدیرعامل شرکت تعاونی دامداران و مرغداران طرقبه شاندیز گفت: با این مقایسه به این نکته خواهید رسید که یک گاودار تا چه حد باید در فشار اقتصادی باشد که این‌گونه آتش به مال خود بزند.

انتهای پیام/ح20/ط4000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول