مسعود اسدیپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بم اظهار داشت: مراکز عرضه شیر فله در بم به منظور نظارت هر چه بهتر ساماندهی میشوند.
اسدیپور خاطر نشان کرد: این طرح با تشدید اقدامات نظارتی و بهداشتی در تمام مراکز توزیع شیر فله در بم اجرا میشود.
وی صدور شناسنامه بهداشتی، نظارت و کنترل بر استفاده از شیر سردکن برای نگهداری شیر و استفاده از ظروف استیل، نظارت و کنترل بر بهداشتی بودن مرکز از نظر نور، ورود گرد و غبار، حشرات، تهویه و ... را از جمله اقدامات مهم در راستا اجرای طرح بیان کرد.
اسدیپور افزود: بیماری مهلک تب مالت از جمله بیماریهایی است که از طریق مصرف شیر غیر پاستوریزه به انسان منتقل میشود و برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری باید شیر فله را به مدت 20 دقیقه در حال جوش قرار داد.
انتهای پیام/ب30/ژ1001