اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:

تأثیر مستقیم گوشی موبایل بر کم‌شنوایی هنوز اثبات نشده است

خبرگزاری فارس: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: استفاده مستقیم از گوشی‌های موبایل هنوز از نظر علمی مشخص نشده است که تا چه اندازه سبب کم‌شنوایی در فرد می‌شود.

تأثیر مستقیم گوشی موبایل بر کم‌شنوایی هنوز اثبات نشده است

علی هاشمی‌نیا امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: در زمان حاضر از نظر علمی اثبات نشده است که تا چه اندازه گفت‌وگوی مستقیم با موبایل بر عصب‌های گوش تأثیر دارد.

وی با اشاره به اینکه از گذاشتن موبایل بر گوش خود نیم ساعت به طور مداوم باید خودداری کرد و افزود: اگر قرار به استفاده طولانی مدت است بهتر است از هندزفری استفاده کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: زمانی که حتی یک فرد عقب‌مانده ذهنی به یک فرد سالم خطر افتادن در چاه را می‌دهد عقل حکم می‌کند اگر حتی به دروغ گفته باشد، اما احتیاط را مبنای کار خود قرار دهند و این امر در ارتباط با مضرات مستقیم تلفن همراه هم صادق است.

وی ادامه داد: با وجودی که تاکنون هیچ مرجع علمی اثبات نکرده که تلفن همراه بر کدام قسمت از بدن بیشتری تأثیر‌های مخرب را دارد یا اشعه‌ها و امواج ساطع شده از آن در اصل برای استفاده‌ کنندگان مضر است یا خیر، اما عقل حکم می‌کند که از گفت‌وگوی طولانی مدت با آن پرهیز شود.

هاشمی‌نیا با بیان اینکه بهتر است تنها در مواقع ضروری از گوشی‌های موبایل استفاده شود، اضافه کرد: اینکه آیا 10 یا 20 دقیقه یا بیشتر گفت‌وگو با موبایل بر سلامتی افراد مضر است تاکنون در هیچ تحقیق علمی اثبات نشده است.

وی که متخصص گوش و حلق و بینی هم هست، گفت: لازم است که افراد ارتباط خود را در حد تلفن‌های ثابت محدود کنند و تنها در مواقع ضروری و به ندرت از موبایل استفاده کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از اینکه تاکنون کارهای تحقیقاتی در این ارتباط صورت نگرفته است، بیان داشت: مقاله معتبری هم که نشان از مضر بودن کاربرد موبایل بر سلامتی اعصاب گوش باشد تاکنون ندیدم.

وی نه تنها امواج موبایل را بلکه اشعه‌های ماهواره، آنتن‌های BTS را سبب اختلالات اعصاب مرکزی و ایجاد گیجی و اختلالات خفیف در فرد دانست به نحویی که نمی‌توان آنها را تفکیک کرد و افزود: امروز در دنیای تکنولوژی به سر می‌بریم که اطرافمان مملو از این نوع اشعه‌ها است و نمی‌توان در این فضا گفت که موبایل به تنهایی و تا این اندازه سبب به خطر افتادن سلامتی افراد می‌شود.

انتهای پیام/س20/ط4000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول