خوبیار مشایخی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در جیرفت اظهارداشت: بیماری تب کریمه کنگو، یک بیماری ویروسی است.
وی افزود: این بیماری از طریق گزش کنه حاوی ویروس بیماری، تماس با خون و ترشحهای دام آلوده و همچنین له کردن کنههای روی بدن دام به انسان منتقل میشود.
مشایخی با اشاره به افراد در معرض خطر این بیماری تصریح کرد: بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری شغلی است و احتمال سرایت آن در افرادی که تماس نزدیک با دام دارند، بیشتر است.
معاون فنی دامپزشکی جنوب کرمان خاطر نشان کرد: به همین دلیل شهروندان برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری باید از کشتار دام در معابر عمومی و منازل خودداری و همواره گوشت خود را از مراکز معتبر خریداری کنند.
وی ابراز داشت: همچنین آنان باید گوشت مصرفی خود را قبل از مصرف به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری و در صورت امکان در موقع خرد کردن آن از دستکش استفاده کنند.
مشایخی عنوان کرد: با توجه به اینکه این بیماری از طریق مصرف شیر و گوشت به انسان منتقل نمیشود، شهروندان نباید نگران این موضوع باشند.
انتهای پیام/غ20/ژ1001