سید مرتضی صفوی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: در برخی استانهای محروم کشور و یا در نقاطی از استانهای غیر محروم سوء تغذیه و کمبود ریز مغذیها، کوتاه قدی تغذیهای، لاغری، کم وزنی در کودکان و نوجوانان و مشکلاتی نظیر کم خونی فقر آهن در زنان باردار و شیرده، مشکلات زیادی را برای نسل حاضر ایجاد کرده است.
وی بیان داشت: این در حالی است که این مسیر غذایی در کشور، افق آینده را از نظر سوء تغذیه و همچنین بیماریهای متابولیک از قبیل چاقی و اضافه وزن به ویژه در نسل جوان کشور تیره و تار کرده است.
دانشیار دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: گسترش رشته تغذیه تا عالیترین مقاطع تحصیلی در بیشتر دانشگاههای ایران در توسعه بخش تغذیه در معاونتهای بهداشتی و غذا و دارو و درمان دانشگاههای علوم پزشکی کشور، وسعت دامنه خدمت رسانی کارشناسان و فارغالتحصیلان تغذیه در ایران همه از افتخارات مهم بخش تغذیه کشور است.
وی با اشاره به اینکه شیوه زندگی و تغییر در عادات غذایی مخاطرات جدی به وجود آورده و الگوی مصرف مواد غذایی نیاز به اصلاح اساسی دارد، اضافه کرد: تجهیز شدن انبوه متخصصان تغذیه و دانشجویان علوم تغذیه و پزشکی به زیور دانش تغذیهای تکالیف فراوانی را بر دوش همه ما نهاده است که این کاستیها و کمبودها را به کمک همدیگر مرتفع کنیم.
صفوی با اشاره به اینکه قریب سه و نیم دهه از انقلاب اسلامی میگذرد که در این مدت دستاوردهای علم تغذیه در اقصی نقاط کشور جایگاه ویژهای نصیب ایران کرده است، ادامه داد: برگزاری کنگره دوازدهم تغذیه کشور و نخستین کنگره بینالمللی تغذیه ایران بر آن است تا با عزمی جزم در صدد فائق آمدن بر این مشکلات شویم.
وی به حامیان برگزاری این کنگره در اصفهان اشاره کرد و افزود: وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان استانداری اصفهان، دانشکده تغذیه و علوم غذایی اصفهان، معاونت غذا و دارو اصفهان، انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران، مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی اصفهان، شهرداری اصفهان، اتاق بازرگانی اصفهان، مراکز تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، شرکتهای تولیدات غذایی، دفتر بهبود تغذیه شرکتهای دارویی تاش اصفهان و شرکتهای مکمل غذایی فدراسیون پزشکی ورزشی از این جمله هستند.
انتهای پیام/خ۲۰