محمدرضا احمدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در جیرفت اظهار داشت: در راستای اهداف ipm و تولید محصول سالم، برداشت گوجهفرنگی از یکهزار هکتار سطح زیر کشت مزارع جنوب استان آغاز شده است.
وی با بیان اینکه در کنترل بیولوژیک از حشرات مفید استفاده میشود، افزود: مزارع تحت عملیات کنترل بیولوژیکی علیه کرم میوه گوجهفرنگی، عملکرد بیش از 33 هزار تن محصول گوجهفرنگی در یکهزار هکتار داشته است.
احمدی تصریح کرد: با کنترل بیولوژیکی آفت محصولات کشاورزی، از مصرف بیرویه سموم شیمیایی که سبب نابودی محیط زیست، نابودی دشمنان طبیعی آفات و مقاومت آفات میشود، جلوگیری به عمل میآید.
وی خاطرنشان کرد: کشاورزان به منظور کنترل آفت کرم میوه گوجهفرنگی که یکی از آفتهای کلیدی و مخرب این محصول است، بین چهار تا شش مرحله اقدام به عملیات سمپاشی با استفاده از حشرهکشهای مختلف میکنند.
انتهای پیام/ی20/ژ1001