به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین محمدحسین مصلحیراد اظهار کرد: در این طرح با استفاده از 9 عامل کنترل بیولوژیک برای مبارزه با آفات و بیماریهای محصولات خیار، گوجه فرنگی و توت فرنگی اجرا میشود.
وی افزود: با توجه به اهمیت سلامت مصرفکنندگان از سموم شیمیایی در تولید این محصولات استفاده نمیشود.
مصلحیراد گفت: در حال حاضر در سطح 5 هکتار از گلخانههای استان قزوین زیرپوشش این طرح قرار گرفته است و برنامهریزی صورت گرفته تا این مقدار تا سطح 10 هکتار افزایش یابد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی استان قزوین اضافه کرد: مبارزه بیولوژیک در گلخانههای استان قزوین از سال 89 بهعنوان نخستین پروژه مبارزه بیولوژیک در کشور در استان قزوین آغاز شد و استان قزوین به عنوان استان پیشرو در این زمینه در کشور مطرح است.
وی اظهار کرد: عوامل بیولوژیک، حشرات مفید و کنههای شکارگر میباشند که از آفات تغذیه میکنند و همه این عوامل در حال حاضر از کشور هلند وارد کشور شده و در مزارع و گلخانهها استفاده میشود.
انتهای پیام/ح30/پ3003