عباس رادمهر امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: این طرح از 15 اسفندماه تا 15 فروردین ماه و به منظور تامین سلامت غذایی شهروندان به اجرا در میآید.
وی تصریح کرد: در این طرح تمام مراکز تولید، عرضه و توزیع فرآوردههای خام دامی اعم از قصابیها، کشتارگاهها، رستورانها توسط دو اکیپ نظارتی مورد نظارت و ارزیابی قرار میگیرند.
به گفته وی بازرسان این شبکه طی دو شیفت از ساعت هشت صبح تا 14 بعد از ظهر و 16 عصر تا 20 شب کار نظارت بر نحوه توزیع فرآوردههای خام دامی را بر عهده دارند.
مدیر شبکه دامپزشکی شهرستان محلات با اشاره به شرایط گوشت سالم و بهداشتی گفت: گوشت قرمز سالم و بهداشتی دارای مهر دامپزشکی بوده و به وسیله ماشین سردخانهدار از کشتارگاه دام به مغازهها حمل میشود که در غیر این صورت مورد تایید مراکز بهداشتی و دامپزشکی نیست و شهروندان باید از خرید آن پرهیز کنند.
رادمهر افزود: اکثر فروشندگان برای صرفهجویی در مصرف برق اقدام به خاموش کردن یخچال و بیرون گذاشتن گوشتها میکنند که نگهداری گوشت خارج از یخچال به علت فسادپذیری آن خلاف مقررات بهداشتی بوده و ممنوع است.
وی با بیان اینکه رنگ طبیعی گوشت تازه قرمز روشن بوده و تیرگی و هرگونه تغییر رنگی نشانه فساد آن است بیان داشت: گوشت تازه فاقد هرگونه بوی غیر طبیعی مثل بوی ترشیدگی و تعفن است.
به گفته وی گوشت مرغ تازه نیز باید در کیسههای پلاستیکی که بر روی آن اطلاعات مربوط به کشتارگاه یا مرکز بستهبندی، تاریخ بستهبندی و ثبت 48 ساعت پس از تاریخ قید شده نوشته شده باشد، عرضه شود.
انتهای پیام/ن۳۰/د1000