وی ادامه داد: استفاده بیش از حد و مکرر از این ظروف که در دمای بالای 150 درجه گازهای خطرناک را از خود آزاد میکنند به مراتب روی سلامت آسیبآفرین است به طوری که نباید در این ظروف و لیوانها نوشیدنیهای سرد و گرم مصرف کرد.
این مسئول پیشنهاد کرد به جای استفاده از این ظروف از ظروف یکبار مصرف با پایه گیاهی که به سرعت در طبیعت قابل تجزیه بوده و مواد مضر شیمایی ندارند استفاده شود.
رئیس گروه بهداشت محیط حرفهای استان اردبیل در ادامه سخنان خود از اهالی استان خواست با توجه به فرایند تولید ظروف یکبار مصرف پلاستیکی و آسیبهای زیست محیطی و سلامت بشر با پرهیز از استفاده از این ظروف به بهرهگیری از ظروف دیگر روی آورند.
دانهزن تصریح کرد: که در این زمینه کار اطلاعرسانی از رسانهها، صدا و سیما حتی ظرفیت ائمه جمعه و جماعات را شایسته میدانیم و انتظار میرود از این توان و موقعیت در فرهنگسازی درست در استفاده نکردن از این ظروف استفاده شود.
رئیس گروه بهداشت محیط حرفهای استان اردبیل به مزایای استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی اشاره کرد و افزود: زمان برگشت مواد تجزیه شده این ظروف در طبیعت پنج تا شش ماه است که ابن مدت زمان در ظروف پلاستیکی بیش از 50 سال است.
این مسئول تنها عیب ظروف یک بار مصرف با پایه گیاهی را احتمال بوی نشاسته آن اعلام کرد اظهار داشت: این مشکل نیز در به کارگیری مواد اولیه اعم از ضایعات ذرت، نشاسته گندم، و مورد عسل قابل برطرف شدن است.
انتهای پیام/ح20