به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، منصور جلایر ظهر امروز در جلسهای که با هدف تبیین الزامات استاندارد و ممنوعیت استفاده از بافتهای غیرمجاز در سالن جلسات اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی تشکیل شد، اظهار داشت: برای اینکه مواد غذایی با کیفیت و مغذی از طریق توزیع در بازار به دست مصرفکنندهها برسد باید به طور جدی در راستای انعکاس شاخصهای استاندارد و کیفیت در جامعه اطلاعرسانی صورت بگیرد که در این راستا باید از ظرفیتهای رسانهای استان به طور موثر استفاده شود.
وی با بیان اینکه یکی از مسائل روز در صنعت غذایی کشور استفاده یا عدم استفاده از خمیر مرغ است، ادامه داد: برای اینکه به طور علمی معایب و محاسن ماده خمیر مرغ مشخص شود باید کارشناسان و صاحبنظران در این حوزه ورود پیدا کنند و نظرهای خود ارائه دهند.
این مسئول با بیان اینکه در استان پنج واحد تولیدی فرآوردههای گوشتی وجود دارد، ادامه داد: نظارت کامل و وسیع از محیط کار و محصولات این شرکتها به عمل میآید تا در چرخه تولید تخلفی بروز نکند لذا کارشناسان و مسئولان این دستگاه در راستای نمونه برداری از محصولات آنها نیز اقدام کردند که تعدادی از آنها تایید شدند و تعدادی هم مردود اعلام شدند.
جلایر با بیان اینکه گوشت از ارزش غذایی بالایی برخوردار است، ادامه داد: گوشت سرشار از پروتیین، مواد معدنی، ویتامین، اسید آمینه و ... است لذا در ارتقای سلامتی اقشار مختلف مردم تاثیر بسزایی دارد و باید تلاش شود این ماده غذایی با بالاترین کیفیت در سطح بازار توزیع شود.
انتهای پیام/و۳۰
اخبار مرتبط
-
500 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در فارسان معدوم شد
-
افتتاح نخستین کلینیک تخصصی بستهبندی مواد غذایی کشور
-
تعطیلی شرکت بستهبندی مواد غذایی گیلان
-
24 تن مواد غذایی بین مددجویان دلفان توزیع شد
-
نقش مواد غذایی در سلامت سنین مختلف تبیین شود
-
تعطیلی ۲ واحد صنفی توزیع مواد غذایی در دیلم
-
256 هزار کیلوگرم مواد غذایی و آرایشی در بوشهر امحا شد
-
تعرفه گمرکی واردات مواد غذایی کاهش یافته است
-
توزیع 1000 تن مواد غذایی در هیئتهای مذهبی کرمان
-
کشف یک تن مواد غذایی غیرمجاز در آستارا
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.