اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

امسال در چهارمحال و بختیاری؛

83.33 درصد تعهد اشتغال صنایع دستی محقق شد

خبرگزاری فارس: سرپرست معاونت صنایع دستی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری از تحقق 83.33 درصدی تعهد اشتغال صنایع دستی این استان در سال‌جاری خبر داد.

83.33 درصد تعهد اشتغال صنایع دستی محقق شد
مهرداد رئیسی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد اظهار داشت: تعهد اشتغال این اداره‌کل در سال‌جاری ایجاد یک هزار و 200 نفر شغل است که طی هفت ماهه گذشته افزون بر یک هزار و 40 نفر در بخش صنایع دستی برای دریافت تسهیلات به  بانک‌های عامل معرفی شده‌اند.
 وی افزود: در سال‌جاری برای ارایه تسهیلات به 22 رشته صنایع دستی این استان اعتباری افزون بر 27 میلیارد ریال از محل اعتبارات مشاغل خانگی اختصاص یافته است.
رئیسی با اشاره به 22 رشته فعال در بخش صنایع دستی این استان، گفت: گلیم بافی، سرمه دوزی، دوخت البسه محلی، منبت کاری،‌ معرق کاری، خاتم سازی و نمد مالی از مهم‌ترین رشته‌های مزیت‌دار برای ایجاد اشتغال به شمار می‌روند.
سرپرست معاونت صنایع دستی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: این تسهیلات در دو قالب مستقل و پشتیبان برای متقاضیان ایجاد شغل در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: تا به حال اشتغال ایجاد شده نسبت به تعهد این اداره‌کل در هفت ماهه سال جاری بیشتر از برنامه پیش‌بینی شده است.
رئیسی افزود: در صورت پرداخت تسهیلات به موقع بانک‌ها و تامین اعتبار تمامی تعهدات اشتغال در بخش صنایع دستی محقق خواهد شد.
وی با تأکید بر ضرورت حفظ و احیای رشته‌های صنایع دستی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این راستا، گفت: تبلیغات، معرفی آنها در ابعاد مختلف، حضور در نمایشگاه‌ها و آموزش برخی از رشته‌ها از دیگر این اقدامات است.
رئیسی خاطرنشان کرد: اگر مردم به لحاظ فرهنگی ترجیح دهند که از کالای داخلی استفاده کنند، کالای ما نیز ارزش بیشتری پیدا کرده و این رشته‌ها نیز احیا می‌شود.
سرپرست معاونت صنایع دستی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری بر ضرورت حمایت از هنرمندان صنعتگر در انواع رشته‌های صنایع دستی در استان تأکید کرد و گفت: با توجه به اینکه ورود فناوری و ارایه محصولات ماشینی، ارزان بودن قیمت، گرانی تولید و مواد اولیه، نبود حمایت و ساماندهی نشدن هنرمندان روند فراموشی این هنر اصیل و بومی را شتاب بخشیده است.
رئیسی ادامه داد: بر همین اساس توجه بیش از پیش به هنرهای صنایع دستی موجب بازپروری و ماندگاری این هنر برای نسل‌های آینده و ایجاد زمینه‌های مناسب برای اشتغال هنرمندان خواهد شد.
انتهای پیام/خ20
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول