اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه یاسوج:

استقلال مالی دانشکده‌ها در مراکز آموزش عالی ضرورت دارد

خبرگزاری فارس: رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه یاسوج گفت: به ‌منظور بهبود وضعیت آموزشی و پژوهشی، استقلال مالی همه دانشکده‌ها از جمله دانشکده کشاورزی ضروری است.

استقلال مالی دانشکده‌ها در مراکز آموزش عالی ضرورت دارد
به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، پیش از ظهر امروز جلسه هم‌اندیشی اساتید، اعضای هیئت علمی، مدیران گروه، مدیر و معاونان دانشکده کشاورزی در دانشگاه یاسوج برگزار شد.
اشکبوس دهداری در این جلسه اظهار داشت: امروز یک درخواست کوچک هفته‌ها در راهروهای این دانشگاه برای طی مراحل اداری معطل می‌ماند که در این زمینه استقلال مالی دانشکده‌ها برای مدیریت و بهبود کیفی و کمی برنامه‌ها بسیار ضروری است.
رئیس دانشکده کشاورزی افزود: اکثر دانشکده‌های کشور دارای استقلال مالی هستند و اگر برخی دانشکده‌ها نیز استقلال مالی نداشته باشند با پول تنخواه نیازهای آنی و کوچک خود را برطرف می‌کنند که در این زمینه لازم است این موضوع در دانشگاه یاسوج و دانشکده کشاورزی نیز اجرا شود.
وی با بیان این که در جلساتی که با ریاست دانشگاه یاسوج داشتیم برای در اختیار دادن تنخواه بیشتری به دانشکده کشاورزی توافق شده است، ابراز داشت: این پول در موارد مصرفی و غیر اموالی به‌منظور برطرف کردن نیازهای فوری این دانشکده هزینه خواهد شد.

*دوندگی بیش از حد دانشجویان در برطرف کردن مشکلات پایان‌نامه‌ها ضعف است
دهداری، موضوع کاربردی شدن پایان‌نامه‌های دانشجویان دانشکده کشاورزی را از برنامه‌های این دانشکده دانست و ادامه داد: دانشجویان نباید برای جلسات دفاع وقت و انرژی خود را برای انجام کارهای اداری و هماهنگی‌ها به‌هدر دهند بلکه باید از سوی دانشکده و عوامل مربوطه این هماهنگی‌ها انجام گیرد و دانشجو با تمرکز و وقت بیشتر به ارائه پایان‌نامه خود بپردازد.
وی گفت: اکنون 80 درصد دوندگی و هماهنگی‌های اجرای یک پایان‌نامه را خود دانشجو انجام می‌دهد که باید این ضعف عمده در دانشکده کشاورزی برطرف شود.
رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه یاسوج عنوان کرد: آیین‌نامه جدید ارتقا اساتید و اعضای هیئت علمی در این دانشگاه به‌زودی اجرایی می‌شود که با تغییرات در این آیین‌نامه لازم است همکاران و اعضای هیئت علمی نسبت به آن آگاهی داشته باشند.
وی حضور تمام وقت اعضای هیئت علمی را در دانشکده کشاورزی ضروری خواند و اذعان داشت: اعضای هیئت علمی دانشکده کشاورزی باید در هفته 40 ساعت در محل کار خود حضور داشته باشند و در این مورد که یکی از شرایط اصلی ارتقا است، هیچ‌گونه مماشاتی نمی‌شود.

*میان حرف و عمل در پژوهش تفاوت قائل شویم
هوشنگ فرجی نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت پژوهش در جوامع پیشرفته گفت: نباید میان حرف و عمل در موضوع حمایت از پژوهش و کارهای تحقیقاتی تفاوت باشد.
عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی افزود: حمایت خاصی از فعالیت‌های پژوهشی در این استان صورت نمی‌گیرد و اساتید و دانشجویان در این زمینه بی‌انگیزه و بی‌رغبت شده‌اند.
وی تاکید کرد: نباید موضوع مهمی چون پژوهش را به برگزاری جلسات و تعریف و تمجید از آن خلاصه کنیم و در واقع هیچ اقدام موثری برای نهادینه شدن و حمایت از تحقیق و پژوهش انجام ندهیم.
این متخصص حوزه کارآفرینی که چندین کتاب و مقاله را در حوزه پژوهش تالیف کرده، خاطرنشان کرد: انجام کارهای پژوهشی برای یک محقق درآمد مالی خاصی ندارد و به همین خاطر باید کسی که با وجود این مشکلات به سمت طرح‌های پژوهشی می‌رود با همه وجود از سوی مسئولان دانشگاه و این استان حمایت شود.
به گزارش خبرنگار فارس در این جلسه اساتید، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده کشاورزی به ارائه نقطه‌ نظرات خود پرداختند که تجهیز آزمایشگاه‌های گروه‌ها، همکاری بین بخشی در دانشکده کشاورزی، خرید برخی امکانات از جمله خودرو، در اختیار داشتن مبلغی پول به‌عنوان تنخواه گردان، تجهیز کلاس‌های درس به کامپیوتر و ویدئو پروژکتور، تفکیک اتاق اساتید از همدیگر، یکسان‌سازی تقویم آموزشی این دانشکده با دانشگاه‌های کشور و حمایت از فعالیت‌های پژوهشی دانشکده کشاورزی از جمله مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.
انتهای پیام/ح20 
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول