به گزارش خبرگزاری فارس از جهرم، دومین جشنواره و نمایشگاه تخصصی غذا بعد از ظهر امروز به همت معاونت غذا و درمان دانشگاه علوم پزشکی جهرم برگزار شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم در این جشنواره با گرامیداشت روز غذا طی سخنانی اظهار داشت: تامین امنیت و سلامت غذا از طریق نظارت به چرخه تولید و فروش غذا صورت میگیرد و این امر از اولویتهای وزارت بهداشت است.
وی با بیان اینکه جهرم در تولید خرما و مرکبات رتبه خوبی را در کشور دارد افزود: شهرستان جهرم رتبه نخست تولید گوشت و تخم مرغ در استان فارس را دارا بوده و از ظرفیت مناسبی در سبد غذایی کشور برخوردار است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم با تاکید بر حمایت مسئولان از صنایع تبدیلی این شهرستان ابراز داشت: با توجه به تصویب رسیدن منطقه ویژه اقتصادی در جهرم توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی این شهرستان میتواند جایگاه مناسبی در تاسیس کارخانههای تبدیلی و فراورده های غذایی داشته باشد.
این مسئول با اشاره به راهاندازی واحد اطلاعرسانی غذا در معاونت غذا و درمان دانشگاه علوم پزشکی جهرم بیان داشت: این مرکز به صورت شبانهروزی آماده پاسخگویی به سئوالات شهروندان در بحث غذا است.
تدین با بیان پیشرفت معاونت غذای این دانشگاه در بین دانشگاههای قطب هفت کشور تصریح کرد: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جهرم از نظر شاخصهای ارزشیابی رتبه دوم در بین دانشگاههای قطب هفت کشور را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/ص20
اخبار مرتبط
-
نخستین همایش روز جهانی غذا در هرمزگان برگزار شد
-
افزایش هزینه مواد غذایی، امنیت آن را کاهشمیدهد
-
استفاده از افزودنیها در محصولات غذایی مرزبندی میشود
-
تضمین ایمنی فرآوردههای غذایی چالش اصلی مسئولان است
-
خبرنگاران از رفتار معاون غذا و دارو اصفهان گلایهمند شدند
-
تشکیل انجمن غذاهای فراسودمند در کشور
-
وزرات بهداشت مسئول سلامت مواد غذایی است
-
مجهزترین آزمایشگاه مواد غذایی در زاهدان راهاندازی شد
-
کشف و امحای اقلام غذایی و بهداشتی فاسد در جم
-
ارائه یک وعده غذای گرم در مهدهای کودک محروم
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد
شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.