علی رضایی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کیش با بیان اینکه چارچوب قوانین بهداشت و سلامت باید سرلوحه کار تمام نانوایان در این جزیره قرار گیرد، به استفاده غیرمجاز از جوش شیرین در نان اشاره کرد و اظهار داشت: استفاده جوششیرین در خمیر مضر بوده و در دراز مدت بیماریزا است و در همین راستا محل طبخ نان در یک رستوران به علت استفاده از جوش شیرین در کیش پلمپ شده است.
وی با تاکید بر اینکه تمام سعی حوزه بهداشت و سلامت سوق دادن نانوایان به طرف پخت نانهایی بدون جوششیرین است، گفت: با افرادی که مغایر این قانون رفتار کنند برخورد قانونی صورت گرفته و از ادامه فعالیت این اماکن جلوگیری میشود.
مسئول بهداشت محیط مرکز توسعه سلامت کیش تصریح کرد: مصرف جوششیرین در دراز مدت موجب پوکی استخوان و عوارض گوارشی در انسان میشود.
رضایی در پایان از مردم درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا ایراد در هتلها، رستورانها، کافیشاپها و سایر نقاط کیش با شماره تلفنهای مربوطه تماس بگیرند.
انتهای پیام/88003/م20/ظ1004