اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

با بهره‌برداری از 27 واحد تولیدی جدید

سالانه 25 هزار تن گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری تولید می‎شود

معاون امور تولیدی و بهبود دام اداره‌کل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری: در حال حاضر 27 واحد تولیدی گوشت مرغ در دست احداث است که با بهره‌برداری از این واحدها گوشت مرغ در استان از 21 هزار تن به 25 هزار تن در سال افزایش خواهد یافت.

سالانه 25 هزار تن گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری تولید می‎شود

برزو هیبتیان امروز در گفت‌‎وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، اظهار کرد: در حال حاضر سالانه 21 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار مصرف می‎شود.

وی از احداث 27 واحد تولیدی گوشت مرغ در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر افزون بر 185 کارگاه تولید مرغ گوشتی در این استان فعال است.

هیبتیان افزود: با بهره‌برداری از 27 واحد تولیدی گوشت مرغ در دست احداث در استان، تولید گوشت مرغ در استان از 21 هزار تن به 25 هزار تن در سال افزایش خواهد یافت.

معاون امور تولیدی و بهبود دام اداره‌کل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ارتقای تولید کیفی گوشت مرغ را از اهداف این طرح برشمرد و گفت: از معضلات عمده‌ای که در تولید طیور به ویژه مرغ که از مواد غذایی پرمصرف محسوب می‌شود، وجود دارد، تلفات بالا، رشد کم و هزینه بالای نگهداری شامل واکسیناسیون، آنتی بیوتیک‌ها و هورمون‌های جنسی است.

وی تصریح کرد: تولید مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک از اهداف اصلی این معاونت است که با جدیت دنبال می‎شود.

انتهای پیام/68008/صا20/آ3004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول