اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون پارک علم و فناوری خلیج فارس:

40 شرکت به پارک علم و فناوری بوشهر اضافه می‌شود

معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهرگفت: امسال حداقل 40 شرکت به پارک علم و فناوری خلیج فارس اضافه می‌شود.

40 شرکت به پارک علم و فناوری بوشهر اضافه می‌شود

رحمان دشتی امروز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در دشتی گفت: همچنین 20 شرکت در مراکز رشد بوشهر، تنگستان، دشتی و کنگان با اعتباری بالغ بر 700 میلیون تومان به ثبت می‌رسند.

معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر با بیان اینکه حمایت از جوانان یکی از اهداف بلند پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر است، خاطرنشان کرد: تولید دانش و فناوری برتر بر پایه مزیت‌های نسبی استان  (دریا، نفت، گاز و پتروشیمی) است.

وی تبدیل آن به مزیت‌های رقابتی از طریق توسعه فناوری، کسب ایجاد کارآفرینی، اشتغال زایی و ایجاد کسب فناورانه  برپایه دانش را از اهداف مهم پارک علم و فنآوری خلیج فارس بوشهر عنوان کرد.

دشتی یادآورشد: درحال حاضر شرکت‌هایی هستند که به بلوغ رسیده‌اند و توانایی بازار را پیدا کرده‌اند و پارک رسالت خود را نسبت به این شرکت انجام داده است و امروز یک بازویی برای پارک هستند.

وی اضافه کرد: با کمک 35 میلیون تومانی پارک علم و فنآوری برای هر شرکت موجب ایجاد شغل برای حداقل چهار نفر می‌شود و عملا"  کارآفرینی و فن آفرینی را داخل سیستم استان تامین می‌کنیم.

دشتی گفت: عملا در کشور براساس معاونت برنامه ریزی ریاست جمهوری هر نفر اشتغال زایی پایدار به مبلغ 80 میلیون بودجه نیاز دارد این درحالی که پارک علم و فناوری برای هر نفر 35 میلیون اعتبار اختصاص می‌دهد.

وی افزود: هدف پارک افزایش روحیه کار، تلاش، پویایی و بومی گرایی و پاک کردن صنعت کشور از تحریم‌ها است و ما باید این حوزه را تقویت کنیم.

دشتی یادآورشد: جوانان ما نباید به دنبال میز باشند بلکه امروز جوانان باید بیایند با ایده‌های خود نیازهای صنعت و مردم را برطرف کنند که موجب ایجاد شغل پایدار در جامعه خواهد شد.

وی علم وفناوری را نقطه مبارزه با تحریم‌ها عنوان کرد و افزود: شرکت‌هایی که دارند جذب حوزه‌های پارک می‌شوند چنانچه تقویت نشوند و مسئولان به آنها اعتماد نکنند و کار را به جوانان نسپارند باعث بی انگیزگی در بین جوانان خواهد شد.

دشتی به حوزه بازاریابی در پارک اشاره کرد و یادآور شد: در مدت 9 ماه گذشته یک فن مجازی را ایجاد و شش کنسرسیوم که شامل برق، میکانیک، متالورژی، محیط زیست کشاورزی، هوافضا و مدیریت آموزش است را عملا ایجاد کرده‌ایم.

دشتی یادآورشد: درزمینه برق پالایشگاه چهارم بچه‌ها تجربه بسیار خوبی را در این سیستم پیاده کردند و قسمت اچ پی سی کمپرسور اسکورو نیز به‌خاطر تحریم‌ها ورود پیدا نمی‌کند به بچه‌های پارک سپرده شده و توسط کنسرسیوم میکانیک برای ساخت صفر تا 100 آن در حال پیگیری است.

انتهای پیام/66001/س40/ث3001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول