اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

در شهرستان دماوند

نخستین مرکز رشد فناوری آسانسور و بالابرها در خاورمیانه افتتاح شد

نخستین مرکز رشد فناوری آسانسور و بالابرها در خاورمیانه در شهرستان دماوند افتتاح شد.

نخستین مرکز رشد فناوری آسانسور و بالابرها در خاورمیانه افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی و کاربردی دماوند، در جلسه‏ای با حضور معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی و کاربردی و جمع دیگری از کارشناسان در دفتر معاونت وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مجوز تأسیس نخستین مرکز رشد فناوری آسانسور و بالابرها به دانشگاه علمی و کاربردی دماوند اعطا شد.

نخستین مرکز رشد فناوری آسانسور و بالابرها در ایران و خاورمیانه با مجوز معاونت پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جوار دانشگاه علمی و کاربردی دماوند کار خود را شروع کرد.

مراکز رشد فناوری، شهرک‏های علمی تحقیقاتی هستند که شرکت‏های دانش‏بنیان را در خود جای داده و با مکانیزم‏های حمایتی در طول مدت رشد مقدماتی تلاش می‏کنند این شرکت‏های نوپا توانمند شده و ایده‏های تحقیقاتی خود را تجاری‏سازی کنند.

دانشگاه علمی و کاربردی دماوند نیز به عنوان نخستین دانشگاه تخصصی این رشته در ادامه طرح توسعه خود از ابتدای مردادماه سال‌جاری، با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران اقدام به تأسیس نخستین مرکز رشد فناوری در این حوزه تخصصی کرده است.

بر همین اساس اساتید، دانشجویان و صاحبان ایده ایرانی و خارجی در این حوزه تخصصی می‏توانند با ارائه درخواست خود در این مرکز پذیرفته شوند.

طول مدت دوره رشد مقدماتی بین شش تا 9 ماه پیش‏بینی شده که در این مدت صاحبان ایده با مشاوره و حمایت مرکز رشد، اقدام به تأسیس شرکت دانش‏بنیان با شخصیت حقوقی کرده و زیرساخت‏های حقوقی لازم را برای دریافت تسهیلات تأمین می‏کنند.

در این مرحله، یک دفتر کار با امکانات کافی اداری و امکان استفاده از امکانات دبیرخانه مرکزی در اختیار این شرکت‏های دانش‏‏بنیان قرار گرفته و این شرکت‏ها می‏توانند ضمن استفاده از تمامی آزمایشگاه‏ها و کارگاه‏های تحقیقاتی مرکز بر روی ایده خود تحقیق کنند.

این شرکت‏ها پس از طی دوره رشد مقدماتی و انجام تکالیف تعیین شده به مرحله رشد وارد می‌شوند و علاوه بر دفتر کار یک کارگاه اختصاصی برای نمونه‏سازی و تولید محدود از مرکز رشد دریافت می‏کنند.

دوره رشد بین سه تا چهار سال به طول انجامیده و در این بین شرکت‏های دانش‏بنیان به بانک‏ها و موسسات مالی معرفی و از تسهیلات دولتی استفاده می‏کنند.

در پایان دوره رشد، شرکت‏هایی که موفق به تجاری‏سازی ایده خود شده باشند، می‏توانند به عنوان مستأجر در واحدهای تولیدی شهرک مستقر و به تولید و فروش محصول خود بپردازند.

تمامی شرکت‏ها از ابتدای دوره رشد مقدماتی تا زمانی که در شهرک باقی بمانند، از معافیت‏های مالیاتی و گمرکی و تسهیلات کم‌بهره دولتی برخوردار خواهند بود.

انتهای پیام/2568/ز/ف4004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول